Entä miten kävi kesän 2021 bucketlistin?

by Emiilia - 8/14/2021

Ehkä joku teistä ihmettelee, etteikö kesää ole vielä jäljellä, mutta minulle arki on alkanut jo niin pitkän aikaa sitten, että on aika kirjoittaa tämä postaus. En usko, että kesän bucketlistiin tulee enää rukseja. Alkuperäisen bucketlist-postauksen löydät täältä.1. Muumimaailma. Muumimaailma reissu tosiaankin toteutui. Ei siitä sen enempää, koska siitä löytyy kokonainen postaus täältä. Check!

2. Yyteri. Vihdoin seitsemän vuoden jälkeen tosiaan pääsin Yyteriin. Se oli sateinen päivä ja olin yksin lasten kanssa, mutta sitä kauneutta on vaikea vastustaa. Olimme siellä monta tuntia sateesta huolimatta. Välillä aina kiipeilytelineen alle sateensuojassa ja välillä uimassa. Check!

3. Hanko. Kävimme Hangossa ja tosiaan myös Raaseporin linnassa, missä en ollut koskaan käynyt. Hangossa telttailimme ehkä maailman kauneimmalla leirintäalueella. No se on ehkä vähän liioittelua, mutta telttailimme joka tapauksessa ihan älyttömän kauniilla leirintäalueella, jonka nimi oli Silversand. Se oli selvästi lainelautailijoiden pyhäkkö. En ole nähnyt niin monta lainelautailijaa kerralla Suomessa koskaan. Sen lisäksi kävimme Hangossa Bellevuen uimarannan viereisellä uimarannalla, joka oli ilmeisesti Hangon uimaranta. Molemmat ihan älyttömän kauniita rantoja. Tuntui kuin ei Suomessa oltaisikaan. Check!

4. Mökkeily. Niin kuin suunniteltua äitin 70-vuotissyntymäpäiväjuhlaa vietettiin kesäkuussa mökillä. Myös mökkeilystä löytyy oma postauksensa täältä. Check!

5. Suunnistaminen. Ei tämä ei toteutunut tänä kesänä. Se ei kerta kaikkiaan mahtunut aikatauluun. Kesäkuussa tein ihan älyttömästi töitä itse ja mies tietysti teki normaalia kolmivuorotyötään. Heinäkuu meni lähinnä siinä, että oltiin poissakotoa ja ihan loppua sairastaessa ja elokuu samoin.

6. Vapaus. Minulla oli siinä heinäkuussa meidän tultua matkalta hetken sellainen vapaus fiilis ja se jäi vähän päälle. Totesin, että aion jatkossa ottaa Instagramin ainakin pikkuisen kevyemmin. Olen tehnyt sen eteen tosi paljon töitä. Ihan kokonaan vapaata hetkeä tai olotilaa ei yhdenkään kokonaisen päivän ajan ollut. Ai niin, asuntomessupäivä oli muuten kyllä aika ihana ja jollain tavalla vapauttava. Silloin mieheni oli pisimmän aikansa kahdestaan molempien lasten kanssa.

7. Elämys. Kun mietin Hangon Silversandia, telttailua siellä ja Raaseporin linnaa, niin kyllä: Se reissu oli elämys. Check!

8. Viettää aikaa KOKO perheen kanssa. Miehen koulu ei ole alkanut vieläkään ja minä olen tässä ihan loppukesästä myös löysäillyt omien töiden kanssa, joten loppukesästä ollaan vietetty normaalia enemmän koko perheen kesken aikaa. Miehen syntymäpäivänä muuten kävimme kahdestaan elokuvissa - jotain mitä emme ole tehneet ehkä kolmeen vuoteen. Mies oli käynyt ilman minua, mutta minä en ollut käynyt kolmeen vuoteen elokuvissa ollenkaan. Check!

9. Ystävät. Tämä toteutui. En nähnyt kaikkia ystäviäni, joita olen halunnut nähdä tai suunnitellut näkeväni, mutta näin kahta sellaista, joita en uskaltanut edes toivoa näkeväni. Jee! Check!

10. Sauna, auringonotto & kahluuallas. Kotipihassa olisin halunnut viettää enemmän aikaa saunoen ja kahluualtaassa. Totuus on se, että kahluualtaassa on ylemmässä ilmatyynyssä reikä, jota en missään kohti paikantanut useasta yrityksestä huolimatta, joten kahluuallas piti melkein joka kerta täyttää uudestaan. Mitä lotrausta. Täytimme sen tänä kesänä vissiin viisi kertaa. Aurinkoa en päässyt ottamaan kertaakaan (en ehtinyt/pystynyt lasten kanssa), mutta sitä tuli jonkin verran esimerkiksi niinä pitkinä tunteina, kun leikkasin ah niin loputtomalta tuntuvaa nurmikkoa. Pidän nurmikon leikkaamisesta, mutta se vie kyllä tosi paljon aikaa. Check!

Niin, kesä tuntui menevän aivan liian nopeasti ohi. Miehen loma kesti kaksi viikkoa. Minä en pitänyt varmaan yhtään lomapäivää, jolloin en mitään töihin liittyvää olisi tehnyt, mutta pidin hyvin paljon kevennettyjä päiviä kuitenkin. Tällä hetkellä fiilis on se, että haluaisin vaan jatkaa kesää loputtomiin. Olisi ihana päästä talvellakin johonkin lämpöön, mutta se tuntuu hyvin kaukaiselta suunnitelmalta tällä hetkellä. Olisi ihana unohtaa korona ja työt ja kaikki raskas. Pelkään kuitenkin, että luultavasti reissu olisi sellainen, jossa lasten kanssa ei voisi sielläkään rentoutua eikä se auttaisi ollenkaan. No, unelmia saa olla.


Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia