Taustaa

Emiilia on 32-vuotias kotiäiti Porvoosta. Tämä blogi kertoo hänen elämästään miehen ja kahden pienen tytön kanssa (tytöt 08/2017 ja 08/2019). Emiilian unelmat ovat suuria ja blogin keskeinen teema onkin unelmien saavuttaminen ja niiden kanssa eläminen. Blogin nimi Unelma 5 viittaa siihen, mitä blogi Emiilialle on: Se viides unelma. Muut unelmat, joihin numeroilla viitataan, ovat aviomies, lapset, omakotitalo ja onnellisuus. 

Yksi Emiilian lapsuuden unelmista oli ryhtyä kirjailijaksi. Myöhemmin ennen kaikkea yliopiston paineet tukahduttivat halun kirjoittaa pitempiä tekstejä. Emiilia kirjoitti runoja ja yksittäisiä blogipostauksia. Vuosien varrella hänellä oli useampi eriniminen blogi. Yliopistosta Emiilia valmistui opettajaksi ja meni naimisiin. Halu kirjoittaa eli hänessä edelleen vahvana. Oli aika perustaa uusi blogi. Syntyi Unelma 5.

Unelma 5 -blogin aiheet pyörivät vahvasti perhe-elämän ympärillä. Kaunistelematon arki välittyy postauksesta toiseen. Emiilia kipuilee niin huonon rahatilanteen, keskenmenon, uupumuksen kuin lasten kasvatuksenkin kanssa. Jokainen postaus hakee onnellista loppua ja blogin tarkoitus onkin toimia vertaistukena lukijoille heidän käydessään läpi samankaltaisia elämäntilanteita. Tervetuloa jakamaan tätä matkaa kanssamme!