Taustaa - Unelma 5

Taustaa

Emilia on 29-vuotias kotiäiti Uudeltamaalta. Tämä blogi kertoo hänen elämästään miehen ja kahden pienen tytön kanssa (tytöt 08/2017 ja 08/2019). Emilian unelmat ovat suuria ja blogin keskeinen teema onkin unelmien saavuttaminen ja niiden kanssa eläminen. Blogin nimi Unelma 5 viittaa siihen, mitä blogi Emilialle on: Se viides unelma. Muut unelmat, joihin numeroilla viitataan, ovat aviomies, lapset, omakotitalo ja onnellisuus. 

Yksi Emilian lapsuuden unelmista oli ryhtyä kirjailijaksi. Myöhemmin ennen kaikkea yliopiston paineet tukahduttivat halun kirjoittaa pitempiä tekstejä. Emilia kirjoitti runoja ja yksittäisiä blogipostauksia. Vuosien varrella hänellä oli useampi eriniminen blogi. Yliopistosta Emilia valmistui opettajaksi ja meni naimisiin. Halu kirjoittaa eli hänessä edelleen vahvana. Oli aika perustaa uusi blogi. Syntyi Unelma 5.

Unelma 5 -blogin aiheet pyörivät vahvasti perhe-elämän ympärillä. Kaunistelematon arki välittyy postauksesta toiseen. Emilia kipuilee niin huonon rahatilanteen, keskenmenon, uupumuksen, perheen mielenterveysongelmien kuin lasten kasvatuksenkin kanssa. Jokainen postaus hakee onnellista loppua ja blogin tarkoitus onkin toimia vertaistukena lukijoille heidän käydessään läpi samankaltaisia elämäntilanteita. Tervetuloa jakamaan tätä matkaa kanssamme!