Kesän 2021 bucketlist

by Emiilia - 6/04/2021

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Elämysjunat Oy

Bucketlistit on niin älyttömän inspiroivia lukea ja tehdä. Pakko tehdä tänäkin jo kesänä, vaikka fiilikset kesästä on itse asiassa vähän sekavat. Tämä on pitkälti työkesä. Miehellä on kaksi viikkoa lomaa ja minä yritän myös ajastaa julkaisut ja tehdä kaupalliset yhteistyöt siihen malliin, että lomailen ainakin suurimmaksi osaksi sen ajan myös. Muuten mies tekee kolmea vuoroa ja välillä viikonloppua ja välipäiviä ei hirveästi ole.


1. Muumimaailma. Tänä kesänä 7.8.2021 olemme perheen ja erään ystävän kanssa lähdössä Muumimaailmaan Reissujunan matkassa. Matkustamme Muumi-henkisellä junalla Helsingistä Naantalin Muumimaailmaan ja Naantalista takaisin Helsinkiin. Parasta. Katso lisätietoja täältä: www.reissujuna.fi/seikkailujuna

2. Yyteri. Yyteriin olen halunnut jo monta vuotta. Olen käynyt siellä viimeksi ehkä seitsemän vuotta sitten ja se on käsittääkseni lähin Suomen dyyneistä. 

3. Hanko. Haluaisin käydä tänä kesänä kunnolla Hangossa ja lähiseuduilla. Kävin ensimmäistä kertaa siellä viime kesänä ja rakastuin. 

4. Mökkeily. Äiti on vuokrannut 70-vuotissyntymäpäiväkseen mökin ja olemme tyttöjen kanssa menossa sinne. Parasta.

5. Suunnistaminen. Olen katsonut kalenterista, milloin olisi mahdollista päästä suunnistamaan ja näyttää siltä, että niitä kertoja ei ole kovin montaa, jolloin voisin mennä. Yritän päätä ainakin kerran.

6. Vapaus. Haluaisin tuntea itseni ainakin kerran ainakin jonkin verran vapaaksi.

7. Elämys. Tämä on ehkä omituisin näistä listan asioista, mutta minulla on sellainen olo, että olisi kiva kokea joku elämys. En edes tiedä, mitä se tarkoittaa, mutta nähdä jotain, mitä en ole aiemmin nähnyt ja kokea jotain, mitä en ole aiemmin kokenut.

8. Viettää aikaa KOKO perheen kanssa. Olen viime kesän jälkeen ollut älyttömän paljon aikaa tyttöjen kanssa yksin ilman miestä, niin olisi ihana kokea jotain silleen, että jonkin olisi mukana. Yksi Serena-kylpyläkäynti ja Korkeasaaren kausikortit ainakin on jo ostettu. 9. Ystävät. Haluaisin nähdä niitäkin ystäviä, joita en ole aikoihin nähnyt.

10. Sauna, auringonotto & kahluuallas. Olisi ihanaa, jos olisi hyvät ilmat ja voisimme viettää aikaa myös meidän omassa kotipihassa. Niin ja ehkä kaivan jopa pallogrillin esiin.


Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia