Miten käy lapsiperheen sisustustaulujen? + alekoodi -30%

by Emiilia - 8/16/2021

 Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Tuntuu siltä, että lapsiperheen sisustus voi olla lähinnä toimiva - ei kaunis, koska kauniit yksityiskohdat pääasiassa tuhoutuvat tai siirretään paikoiltaan. Olen testannut monen monta sisustusideaa vain todetakseni, ettei toimi meillä. 

Taulut ovat olleet yksi päänvaivaa vuosien saatossa aiheuttanut seikka. Pidän niistä kovasti ja haluaisin piristää niillä meidän tyhjiä seiniä, mutta valitettavasti minulla on tyttö, joka pitää tauluista myös. Hän pitää erityisesti sellaisista tauluista, joissa on sukulaisten kuvia. Ilmeisesti hän ajattelee niiden olevan aivan väärässä paikassa. Useamman kerran on käynyt niin, että hän on ottanut taulun seinältä tai hyllyn päältä omiin leikkeihinsä, unohtanut sen peiton alle tai muuten vaan lattialle ja sitten meistä joku on kävellyt siitä yli.Joka tapauksessa olen päättänyt kokeilla uutta strategiaa. Poistin sukulaisten kuvat seiniltä ja laitoin ne valokuva-albumiin. Niiden tilalle tilasin Gallerixista neljä julistetta sekä kehykset niihin. Tytöistä saimme syntymäjulisteet. Sen lisäksi tilasin taistelun paikalle (eli eteiseen) Inhale Exhale -julisteen. Taistelulla viittaan siis joka-aamuiseen kiukutteluun pukemista vastaan. Neljäs juliste oli Beach Footprints. Sen tilasin muistuttamaan minua paitsi siitä, ettemme ole koskaan yksin myös siitä, että toivoa on. Ehkä vielä joskus saan olla rauhassa rannalla. Ehkä vielä joskus on taas kesä.

Kaikkiin tauluihin tilasin mustat kehykset. En haluaisi mennä aina muodin mukana enkä aluksi pitänyt koko sisustusmuodista, johon kuuluu mustat kehykset ja mustia yksityiskohtia, mutta olen alkanut lämmetä niille. Ne tuovat paitsi kuvalle myös tilalle raamit ja jännitystä. Kontrastina hempeä ja kova on mielenkiintoinen.Syntymäjulisteisiin valitsin taustaväriksi "hennon vaaleanpunaisen", mutta värivaihtoehtoja ja malleja on Gallerixilla useita. Niihin voi printata lapsen koko nimen, syntymäpäivän ja -kellonajan sekä syntymäpituuden ja -painon. Syntymäjulisteet tulostetaan kustomoidusti siten, että kuvan vauva on saman pituinen kuin lapsi syntyessään. Syntymäjulisteisiin ja eri vaihtoehtoihin voi tutustua Gallerixin verkkokaupassa gallerix.fi.

Nyt saat - 30 % alennusta Gallerixin tuotteista koodilla Emiilia30. Koodi on voimassa 4.9. asti.

Taulut ovat olleet seinällä nyt muutaman päivän. Yksi tauluista ehkä otti osumaa, kun pistin sen ripustusvaiheessa turvaan pianon päälle, jota tietysti joku kävi heiluttamassa, mutta muuten nämä taulut eivät ole vielä kiinnostaneet pikkusisustajia yhtä paljon kuin valokuvat. Toivotaan, että tilanne pysyy sellaisena, sillä taulut kyllä piristävät huoneiden ilmettä todella paljon.Hakusanat: Gallerix, sisustus, sisustustaulut, julisteet, sisusta julisteilla, syntymäjuliste, syntymäjulisteet, Gallerix alekoodi, Gallerix posters, Gallerix prints, Gallerix wall, posterdesign, interiordesign, artprints, walldecor, prints, Gallerix code, Gallerix discount code, Gallerix discount 

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia