FAQ

Q & A: Onko siinä oikeasti kaksi iitä? Vastauksia tähän ja muihin hämmennystä herättäviin kysymyksiin

by Emiilia - 11/09/2021

Minulta toivottiin hiljattain Q & A -postausta. Usein kysytyt kysymykset? Minä itse asiassa kirjoitin aiheesta hieman täällä hiljattain. Kyselin teiltä kuitenkin myös IG-storyssa, mitä haluaisitte minun Q & A -postauksessa käsittelevän. Kovin montaa kysymystä ei tullut. Olen ihan tarkoituksella laittanut sekä blogiin että Instagramiin perustiedot helposti saataville, koska itse aina pohdin niitä ennestään tuntemattomien ihmisten kohdalla.

Oletko ottanut uuden etunimen? Miksi kaikissa somekanavissa lukee Emiilia?
  • Emiilia on minun virallinen toinen etunimi. Käytän sitä somessa suojatakseni edes vähän yksityisyyttäni. Jos lähden jollekin yhteistyökeikalle, niin yritän aina terästäytyä kuulemaan sieltä sen Emilian. Ihmiset arastelevat sanoa Emiilia tai arastelevat sanoa mitään, koska nimi on niin kummallinen. Joissain yhteyksissä olen kuullut minuun viitattavan myös unelma5 tai pelkkä unelma. Se tuntuu vähän hassulta mutta on hyvin loogista. Käytän itsekin usein toisista somettajista heidän tiliensä nimiä.
  • Tästä on seurannut myös se jännä yksityiskohta, että meille tulee postia ei neljälle vaan viidelle eri Leppäselle. Työasioissa paketit ja kirjeet tulee Emiiliana ja muut ensimmäisellä etunimellä. Mielenkiintoista on myös se, että olen nyt niin pitkään käyttänyt päivittäin kumpaakin nimeä, että se raja alkaa hämärtyä. Välillä hämmästyn kun joku kutsuu minua ensimmäisellä etunimellä ja pitää muistutella mieleen, että mikäs se minun tässä yhteydessä käytettävä nimi nyt olikaan.
Onko sinun nimessä tosiaan kaksi iitä?
  • Kyllä on. Kaksi iitä on muistuttamassa mummoni nimestä. Hänellä oli myös nimi, jonka keskellä oli kaksi iitä.
Milloin menet takaisin opettamaan?
  • Tällä hetkellä suunnitelmissa ei ole mennä takaisin opettamaan lähitulevaisuudessa, ei ainakaan kokoaikaisesti. Suunnitelmissa on sen sijaan katsoa, mihin oman yrityksen liiketoiminta etenee elokuuhun mennessä. Silloin loppuu kotihoidontuki nuoremmasta tytöstä ja todennäköisesti nuorempi tyttö menee päiväkotiin. Todennäköisesti haen siinä vaiheessa osa-aikatöitä ja teen omaa yritystä osaksi. Mutta on myös mahdollista, että lopetan omat bisnekset ja menen vaan töihin - joko omalle alalle eli tekemään jotain kieleen tai viestintään liittyvää tai johonkin ihan muualle. Olen hakenut muutamaan some- ja lastenhoitohommaan jo tänä syksynä.
Miksi perustit oman yrityksen?
  • Minun ei ollut tarkoitus perustaa omaa yritystä, mutta en saanut verkkokauppani maksuominaisuutta toimimaan ilman Y-tunnusta. Oli pakko perustaa toiminimi. Verkkokauppa löytyy täältä.
Lempi-TV-ohjelmat?
  • Voi niitä on paljon. Masked Singer Suomi (teen heille myös instamainoksia, joten Instassa lisää), Selviytyjät, Vain elämää, Remppa vai muutto: kaikkien maiden, Huvila ja huussi, Suomen kaunein koti, Putous, Myyrä, Kotoisa, Kontio ja Parmas, käytännössä kaikki sisustus- ja remonttiohjelmat ja suurperherealityt.


Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia