Tätä minulta kysytään eniten Instagramissa

by Emiilia - 10/02/2021

Näin jollakulla vähän samantyyppisen postauksen ja pyysin Instagramin story-osiossa teitä veikkaamaan, mitä minulta kysytään eniten Instagramissa. Teidän vastaukset: Mitä kuuluu? Minkä ikäinen olet? ja "jotain, mikä ei liity minuun itseeni". Aika hyviä veikkauksia. 

Mitä kuuluu? kysytään harvoin Instagramissa - ehkä kerran kahdessa tai kolmessa kuukaudessa. WhatsApp on se kanava, josta nämä kysymykset tulevat, ja sitten livenä tietty tulee varmasti eniten tätä kysymystä. Minusta tuntuu, että julkaisen Instagramissa niin paljon itsestäni, että ehkä jokainen Instagramissa minua seuraava ajattelee tietävänsä minun kuulumiset jo valmiiksi sitä kautta. Aina tämä ei ole totta mutta usein on. 

Välillä on asioita, jotka pyörivät paljon mielessä ja vaikuttavat elämään ja joita en voi toisten yksityisyydensuojan takia käsitellä. Viime aikoina asia, joka on pyörinyt erittäin paljon mielessä ja johon olen käyttänyt paljon aikaa, on ollut minun vasta-alkanut käsityöbisnes. Tämä on jotain, mikä ei sinänsä ole millään tavalla salaisuus eikä millään tavalla mitään sellaista, mikä rikkoisi kenenkään yksityisyydensuojaa. Tein uudesta verkkokaupastani mainoksen. Mainokset lähetetään tyypillisesti yrityksen hyväksyttäväksi ennen julkaisemista. Jokaista mainosta ei hyväksytä ja joskus mainostajat vetävät kampanjan pois ennen julkaisua tai päättävätkin olla tekemättä kampanjaa minun kanssa. Tämän vuoksi en mainitse mainostajaa tai mitään mainokseen liittyvää yleensä missään vaiheessa ennen mainoksen julkaisemista.

Minkä ikäinen olet? Itse asiassa sitäkin kysymystä tulee jonkin verran, vaikka sehän näkyy myös Instagram-biossa. Yleensä se liittyy siihen, että minä olen ensin jutellut useamman viestin verran ja jonkun kanssa ja kysynyt hänen ikäänsä. Eli kyllä tätäkin kysytään, mutta ei eniten.

En ole itse asiassa aivan varma, mikä on eniten kysytty kysymys Instagramissa, mutta luulen, että se on tämä: Will you be my sugarbaby? Niin, eli surullista kyllä saan päivittäin viestejä, joissa ulkomaalaiset miehet tai botit lähettelevät viestejä, joissa he pyytävät minua rahaa vastaan olemaan heidän tyttöystävänsä tai mitä lie sopimatonta pyytävätkään. Näitä viestejä olen joskus saanut myös vanhemmilta naisilta. Koko konsepti on tosi ällöttävä ja ilmeisesti myös varsin yleinen etenkin julkisten mutta myös yksityisten tilien kohdalla. En ole varma, kuinka moni heistä yrittää tarjoamalla rahaa huijata minulta rahaa ja kuinka moni oikeasti etsii maksullista seuraa.

Toinen säännöllisesti kysytty kysymys alkaa yleensä suunnilleen näin: Hei! Luulen, että Instagram bännäsi minut... Viestin lähettäjä kertoo bännistä tai epäilevänsä bänniä ja pyytää minulta neuvoja. Saan näitä viestejä joka viikko - joskus jopa joka päivä. Siitä olen aikoinaan kirjoittanut täällä. Osittain nuo kirjoittamani asiat ovat jo ehkä vähän vanhentuneita, mutta koska muistan bänneistä itse saamani paniikin, olen kyllä aina heti auttamassa. Siihen paniikkiin ei halua jäädä yksin. Tämä on keissi etenkin niiden kaupallista sisältöä tuottavien tilien kanssa, jotka tekevät Instagramilla rahaa ja joilla on siis mainossopimuksia, joissa mainokset pitää julkaista tiettynä aikana ja joissa mainoksia ei saa ottaa feedistä pois ennen kuin jokin tietty aika on kulunut.

Tämä kuva edustaa troijalaista hevosta vt. ylipäätään nettihuijaukset.

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia