Mihin vauvan äiti keskittyisi?

by Emiilia - 5/16/2023

Minua harmittaa, että tytöistä on loppujen lopuksi tosi vähän hyviä kuvia vauva-ajalta. Ennen pojan syntymää ajattelin, että otan hänestä edes paljon kuvia. Minusta on tuntunut, että olen ottanutkin, mutta tässä yhtenä päivänä selatessani kännykkää tajusin, että itse asiassa pojasta on tosi vähän kuvia. Olen ottanut videoita jonkin verran, mutta kuvia on vain muutamasta tilanteesta. Yritän petrata, joten tadaa tässä meidän poika 2 kk + 1 vk.


Vauva-aika tuntuu menevän tosi nopeasti. Tekemistä on paljon. Kesä, uudet työmahdollisuudet ja asioiden eteenpäin saattaminen inspiroi minua. Samalla olen yrittänyt tsempata siinä, että olen yrittänyt keskittyä ainakin jonkin aikaa joka päivä vain vauvaan ja minuun - ja sama isompien tyttöjen kanssa. Samalla olen etsiskellyt tietoa tunneälykkyydestä ja siitä, miten vanhemmat voivat sitä lapsille opettaa. Tästä aiheesta varmaan vielä lisää myöhemmin.


Olen ollut innoissani myös siitä, että pitkästä aikaa saan tehdä asioita, kuten käyttää aikaa siivoamiseen. Tämä kuulostaa hassulta, mutta nautin kotitöistä, kun minulla on itseltäni lupa keskittyä niihin.


Mihin te olette viime aikoina keskittyneet? Uutta elämässä? Vanhaa, joka inspiroi? 

Saattaisit pitää myös näistä

1 kommenttia

  1. ihanat kuvat! :) mie tarvitsen luvan itseltäni tehdä sitä mitä haluan, koska kotityöt ei meidän perheessä tekemällä lopu, vaan aina on uusi pyykkikori täynnä tai tiskikone odottamassa tyhjennystä. ':D

    VastaaPoista