Kyllä meillä on muutakin elämää

by Emiilia - 2/28/2023

Olen jakanut paljon kaikkea raskauteen liittyvää, mutta kyllä elämässä on kaikkea muutakin pientä tapahtunut. Tässä joitain randomi hetkiä.


Meillä on vanha talo ja vanha menee helposti rikki. Ulko-oven kahva jäi yhtenä päivänä käteen. Viime aikoina ollaan syöty perheen kanssa aika vähän ulkona, mutta tässä lauantailta Burger Kingissä.


Kolmas kuva edustaa meidän jatkuvaa sairastelua. Koko vuonna 2023 ei ole yhtään viikkoa, että koko perhe olisi ollut koko viikon terveenä. 


Neljäs kuva on siltä aamulta, kun miehen auto ei toiminut ja käveltiin/mentiin pulkalla tyttöjen kanssa päiväkotiin. Matka on yhteensä vähän yli neljä kilometriä. Minun liitoskipuni tykkäävät toki pienestä liikunnasta, mutta tällä hetkellä yli 4 km on liikaa. En pysty loppupäivänä juuri liikkumaan.


Meidän kodin lähialueilla liikkuu varsin säännöllisesti susia. Tämä kuva siltä päivältä, kun meidän tyttö sanoi, että pellolla on susi. En nähnyt eläimiä tarkasti, mutta pitkällä linssillä lopulta sain tämän näkyviin.


Kuudes kuva edustaa sitä työmäärää, mitä olen tänä vuonna tehnyt. Suurimmaksi osaksi kuvaamista, kuvienmuokkausta, hashtagien etsimistä ja kirjoittamista.


Viimeinen kuva edustaa sekä sitä jatkuvaa vaaterumpaa ja -soppaa joka on koko ajan päällä että meidän kaikkien väsymystä. Olen nukkunut tosi paljon viime aikoina. Mennyt aikaisin nukkumaan ja nukkunut päiväunia. Tässä kuvassa ollaan tultu myöhään (klo 20-21 välillä! ) kotiin ja hän ei jaksanut eteistä pitemmälle.

Kuulostaako tutulta? 

Saattaisit pitää myös näistä

1 kommenttia

  1. Kyllä kuulostaa oikein tutulta :) Siitä tosin on jo aikaa ja välillä ihan kaiholla ajattelee sitä aikaa kun pienten lasten kanssa eli. Kaikkea ei edes muista, muttaa jotakin on niistä kaaoksen sekaisista vuosista jäänyt mieleen. Lapsille ihan eri asiat kuin minulle :D

    VastaaPoista