Perheloma Rauhalahden kylpylässä

by Emiilia - 7/05/2022

Kaupallinen yhteistyö: Spa.fi

Spa.fi Suomalaiset kylpylät -yhdistyksen muodostaa 14 itsenäistä, ketjuihin kuulumatonta, kylpylää eri puolilla Suomea. Rauhalahden kylpylä on yksi niistä. Yhdistyksen kylpylät ovat vastuullisia ja moni niistä, Rauhalahti mukaan lukien, onkin saanut tänä vuonna Green Key -sertifikaatin. Rauhalahden kylpylä on monipuolinen kokonaisuus. Emme kolmen päivän vierailulla edes ehtineet tutustua kaikkeen, mitä heillä oli tarjolla.

Olen vuosia kaivannut oikeaa juhannusta. Nyt vihdoin sen sain: musiikkia, sauna, uimista ja kokko. Rauhalahden kylpylän yhteydessä on tukkilaiskämppä, Jätkänkämppä. Siellä oli ihana juhannusbuffetti, lipun nosto, kokon sytytys, juhannuskaraoke ja kaikista paras: aito savusauna, josta pääsi rantaan uimaan. Buffetissa oli kalakukkoa. Olen kaivannut Savon herkkuja ja varsinkin sitä tunnelmaa niin pitkään.

Ne teistä, jotka tunnette minut paremmin, niin tiedätte, että olen viimeisen päälle saunaihminen. Rakastan uimista, kalaa ja musiikkia. Täydellinen juhannus. Oli ihana nähdä paikka, josta olin kuullut vuosien varrella niin paljon. Kämpän ja saunan tunnelma oli ihana. Aito. Suomalainen. Lasten kanssa erittäin helppo tapa viettää juhannusta ja he nauttivat myös täysin rinnoin. Tanssivat, uivat ja söivät. 
Suosittelen ehdottomasti kaikille juhannusta Rauhalahdessa.

Kävimme Rauhalahden kylpylän viereisessä eläinpuistossa ja näimme lyhyesti ystäviä kylpylän ulkoleikkipaikalla. Huoneemme oli hyvin ilmastoitu studio ja siellä meitä odotti kaivattu hedelmälautanen. Tytöillä oli nälkä ja meillä oli ollut pitkä päivä takana. Niin ihana yllätys. Söimme sen terassilla, joka oli kauniin kesäisen metsän vieressä. Täydellistä. Mietin, että olisipa oma kotini tuollainen ja niin ihanassa paikassa. Luonto hotellin ympäristössä oli kaunis. Niittyjä, peltoja ja järvi. Kiva pikku ranta, jonne hotellilta voi kävellä. 

Rauhalahti on siis kylpylähotelli ja kävimme myös kylpylän puolella. Kuvissa kaksi lastenallasta, liukumäki, josta meidän 4 v. pystyi laskemaan yksin ja ah niin ihana ulkoallas. Näillä kuumilla ilmoilla meidän pienten kanssa se oli kyllä ihan nappi. Suosittelen!Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia