Päivänä jolloin 4 v. kiipeää tikkaita...

by Emiilia - 4/11/2022

Päivänä jolloin 4 v. kiipeää tikkaita kattoa kohti, 2 v. ja 4 v. sotkevat keittiön lattian jauhoihin ja sulattavat mikrokuvun (on edelleen epäselvää miten): Yritän pitää ajatukseni tiukasti tämän taulun maisemassa. Muistikuvissa, jolloin olin vapaa ja stressitön. Tila, jota kaipaan mutta joka tuntuu mahdottomalta saavuttaa vielä vuosiin. Rauha. Sitä kaipaan. 

Herään päivästä toiseen siihen todellisuuteen, että lasten ja kodin suhteen päätehtäväni on damagecontrol. Heitän pois, mitä he ovat rikkoneet ja yritän ehtiä siivota sotkut. Kun ensimmäinen työpäivä loppuu, seuraava alkaa ja lopulta joinain päivinä vielä kolmas. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, lomaa ei ole tänä vuonna tiedossa. Olen innoissani kaksista messuista ja yhdestä päiväristeilystä, jolle olen pääsemässä. Ehkä tämä taas tästä. 

Teksti julkaistiin myös Instagramissa. Saattaisit pitää myös näistä

1 kommenttia

  1. Meillä nyt vajaa 4- ja 6-vuotiaat, osaavat kyllä sotkea, mutta ei onneksi enää kaikkea kaappeja auota jne. Onneksi tuo vaihe ei kauaa loppujen lopuksi kestä, vaikka en nyt tiedä onko täälläkään muuta kuin hetkellistä rauhaa :D

    VastaaPoista