Millä tuotteilla ihohuokoset pienemmiksi?

by Emiilia - 1/15/2022

Kaupallinen yhteistyö: Lyko
postaus sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä

Tässä postauksessa muutama suositus kauneuden- ja hiustenhoitotuotteista. Jotain näistä olen jo aiemmin suositellutkin, mutta tässä vielä kootusti. Nämä tuotteet löytyvät myös Lykon verkkokaupasta, johon linkki *tässä.

1. Owow. Tätä suosittelen kaikille teille kiharahiuksisille, jotka suoristatte hiuksia päivittäin. Tämä on ihan ehdoton tuote. Pitää vaan ottaa huomioon, että värjäätte hiuksenne vasta käsittelyn jälkeen ja käytätte tämän kanssa vain sulfaatittomia hiustuotteita.

2. Garnier Charcoal Tissue Mask. Tämä naamio on edelleen paras naamio, jota olen kokeillut. Käytännössä yritän tehdä naamion parin viikon välein, koska iho todellakin tarvitsee siitä tulevaa kosteutusta.

3. Essense prime + studio redness correcting + pore minimizing. Tämä on hyvä vaihtoehto meikin alle. Etsin jatkuvasti ihohuokosia pienentäviä tuotteita ja tämä ainakin näyttää pienentävän niitä. Koita myös hakea Lykon *verkkokaupasta hakusanalla "pore minimizing", niin saat lisää tämän genren tuotteita. Ostin siis itse heti useamman sen genren tuotteen, mutta muita en ole vielä ehtinyt testata, joten en uskalla vielä suositella. Jos teillä on tästä suosituksia minulle, niin pistäkäähän kommentteihin alle.

4. Vision Haircaren sulfaatiton shampoo. Sulfaatittomissa shampoissa on tosi isot erot. Jotkut eivät tunnu puhdistavan ollenkaan. Tämä vaikuttaisi toimivan oikein hyvin. Mukana tuli myös sulfaatiton hoitoaine. Hyvä kombo.

Käykäähän katsomassa Lykon verkkokaupasta, mitä kaikkea sieltä löytyy. Ostokset on heillä helppo keskittää. Owow:ta en ole nähnyt muualla kuin heidän omassa verkkokaupassa myynnissä. Se, että samasta paikasta pystyy ostamaan sekä Owow:n silotustuotteet että sulfaatittomat shampoot että lähes kaikki ihonhoitotuotteet, on minulle jo iso juttu. Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia