Täyttyvätkö odotukset Lapista?

by Emiilia - 1/12/2022

Olemme olleet Lapissa nyt jo neljä päivää. Tulimme tänne lauantai-iltana. Holiday Clubin aula oli aivan täynnä ihmisiä, jotka odottivat safarille pääsyä. Emme ole selvästi olleet tarpeeksi Lapissa, koska en ymmärtänyt mitä väenpaljous yhdeksän jälkeen illalla lappilaisen hotellin aulassa tarkoitti ulkovaatteissa tarkoitti. Revontulia! Olimme väsyneitä, joten haimme avaimen ja menimme nukkumaan. Uskomatonta kyllä se yö olisi ollut ennusteiden mukaan ainut, jolloin olisimme voineet nähdä kunnon revontulet. Sen jälkeen kaksi seuraavaa yötä ajelimme revontulia metsästäen. Eilen pilviverho oli sekä ennusteiden että näkemämme mukaan hyvin tiheä. Samoin tänään. Eilen totuus alkoi valjeta. Tällä reissulla näemme korkeintaan vain hailakoita revontulia. 

Mitä muuta luulin Lapissa näkeväni? Mielessä pyöri ne kauniit auringonlaskut ja tykkylumiset puut. Sunnuntaina se oli vielä todellisuutta täällä, mutta sunnuntai on vapaapäiväni - ainut koko viikolla, joten ajattelin, että kuvaan ne myöhemmin. Myöhemmin minulle on valjennut, että sääennusteen mukaan emme saa myöhemminkään enää moisia kuvia. Toivon, että ennusteet ovat väärässä!

Onneksi minun äiti otti muutaman kuvan vähemmän myrskyisellä säällä.
Saattaisit pitää myös näistä

2 kommenttia

  1. Oi että miten ikävä tuonne tulee, kun edes lukee jonkun käyneen Lapissa! Itse olen haaveillut koko elämäni Lappiin muutosta, en tosin ihan laskettelukeskuksien lähelle, mutta pohjoiseen kuitenkin. Joka vuosi kevät ja syksy tulee käytyä, tai vähintäänkin kerran vuodessa, ihan vaan kiertelemässä paikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niinpä :) kiva, että pääsette niin usein käymään

      Poista