Olin vannonut, etten koskaan enää käyttäisi hiusdonitsia

by Emiilia - 11/27/2021

Tein niitä juuri 50. Kun olin nuori, niin isot hiusdonitsit olivat muotia. Minullakin oli niitä, mutta jossain vaiheessa ne alkoivat ällöttää. Niin vanhaa ja kulahtanutta muotia. Niitähän pitivät lähinnä keski-ikäiset naiset. Ehkä keski-ikä lähestyy, koska kun näin ensi kertaa rusetillisen hiusdonitsin, niin reaktio oli välitön: Tuon minä haluan! Ja ostin niitä heti kaksi. Nykyisin minun oma yritykseni myy niitä. 

Nuoruudessani hiusdonitsit olivat usein samettia, ja nykyisin muodissa olevaa mallia isompia. Samettisista hiusdonitseista en edelleenkään välitä, mutta kukkakuoseja rakastan, joten miksei niitä voisi olla vaatteiden lisäksi myös hiusdonitsissa. 

Olin tänään eräissä joulunavajaisissa myymässä tuotteitani ja kyllä rusettidonitsit olivat hitti. Se on selvästi jotain, mihin minun kannattaa panostaa. Lastenvaatteita ei mennyt kaupaksi yhtään. 

On tarkoitus mennä myymään omia käsitöitäni myös Turun suurmyyjäisiin, jos vain olemme terveitä. Tänään näissä pikkumyyjäisissä tosin aloin miettiä ensimmäistä kertaa, että riittääköhän minun myytävät sinne. Mies on sanonut samaa. No, näyttäisi siltä, että ensi viikon omistan kokonaan sille. 


Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia