Mitä miehet ovat mieltä blogistani?

by Emiilia - 11/05/2021


Usein muiden naisbloggaajien kohdalla tulee mieleen, että mitähän heidän miehensä ajattelevat noista postauksista. Kerron tässä postauksessa, mitä mieheni ajattelee minun blogista ja somen tekemisestä sekä muutaman muun miehen ajatuksia blogistani.

Ihan alkuun todettakoon, että somekanavieni ja blogin ensisijainen kohderyhmä ei ole miehet (TikTokissa lähempänä 50/50 tosin). Jos olisi, niin en kirjoittaisi itsestäni. Kauhean montaa miestä ei kolmekymppisen mamman jorinat omasta perhe-elämästään kiinnosta. Tällä hetkellä Instagram-seuraajista 11,8%; TikTok-seuraajista 39,4%; Facebook-sivun tykkääjistä 24,6% ja blogin lukijoista 16,75% on miehiä. Luvut eivät ole millään tavalla vertailukelpoisia, koska toinen luku on melkein satakertainen toiseen verrattuna.

Vaikkakin miehet ovat seuraajista vähemmistössä, niin heiltä on tullut useampi mieleen jäävä kommentti. Tämä on yksi minun lemppareista: "Tuo meidän Unelma 5 on tosi taitava arkijutuissa. Minua ei kiinnosta pätkän vertaa oikeasti kenenkään uudet matot, mutta silti huomaan tyytyväisenä katsovani hänen juttujaan instasta nykyään 👍🏻" Antti, 26 v. (omien sanojensa mukaan)

Toinen hyvin mielenjäänyt kommentti oli negatiivinen. Sitä en aio toistaa enkä sanatarkkaan edes muista. Se oli joka tapauksessa ensimmäinen kommentti, jossa eräs postaus haukuttiin pystyyn. Muuten miesten kommenteissa on lähinnä arvosteltu sitä, että postaukseni ovat liian negatiivisia (tästä olen kuullut myös naisilta ja se varmasti pitää paikkansa) ja minun valintaani olla kotiäiti.

No, mitä oma mieheni ajattelee blogista ja somekanavista? Hänestä muutama video on ollut hauska, mutta muuten hän lähinnä selailee sisällön läpi eikä sano siitä mitään. Sen hän on tosin myöntänyt, että ei lukisi minun blogia ellemme olisi naimisissa. En ihmettele. En minäkään lukisi blogiani ellen olisi itse kirjoittanut sitä. Ei kun hetkinen, enhän minä lue sitä nytkään! Joskus palaan johonkin yksittäiseen vanhaan postaukseen, mutta en tykkää palata niihin. Joka kerta, kun palaan johonkin postaukseen, niin minun on pakko muokata sitä. Pitäisi oikolukea ne jo alun perin paremmin.

Olen usein kysynyt mieheltäni, että haluaako hän minun lopettavan. Hän on sanonut, että se on ihan ok harrastus. Nyt kun saan siitä myös hieman rahaa ja olen alkanut kutsua sitä osa-aikatyöksi, niin hän sanoo, että tuolla työmäärällä pitäisi saada 9000 euroa kuussa, että sitä voisi työksi kutsua. Mitään yksittäistä asiaa blogissa tai somekanavissa hän ei ole koskaan kommentoinut.

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia