Kaakkoon tupsahtanut, oman tien kulkija, Arctic Nutrition -edustaja - haastattelussa Kristiina Mäkinen

by Emiilia - 12/29/2020

Kaupallinen yhteistyö: Cistikka & Arctic Nutrition Finland

Aikaisemmin blogipostauksissani olen kertonut jo kahden naisen tarinan, intohimot ja tavan muuttaa maailmaa (linkit postauksiin alhaalla). Olen valitellut Instagramin puolella vaivojani jo pitkän aikaa. Ja Kristiina on seuraillut valituksiani siellä jo hyvän aikaa. Jossain vaiheessa hän päätti, että nyt saa riittää ja hän pistää tulemaan minulle testiin sellaiset vitamiinit, että jotain posiitivisia vaikutuksia oloon saisi. Kristiina on Arctic Nutrition Finlandin jälleenmyyjä. Mutta mikä hänen tarinansa on ja miten hän päätyi lisäravinnemaailmaan? 

Kuka? Kristiina Mäkinen 
Ikä? 5 täyttä kymppiä 🎯 
Missä asut? Just muutin Inkeroisiin 
Millainen perhe sinulla on? Mies 💘, joka asuu omassa kodissaan 
Mitä teet? työllistän itseni hierojana 👐 
Mitä somekanavia? Instagram: cistikka Facebook: Mäkisen käpälät


1. Millainen tausta sinulla on? Mitä teet työksesi? Länsirannikolta 25 v. sitten kaakkoon tupsahtanut, perheen keskimmäinen, oman tien kulkija. Työt ja koulutus vuosien aikana puutarhuri, kaupan täti, kynttilöiden valmistaja, perhepäivähoitaja, varaosamyyjä, hieroja, hermoratahieroja, kalevalainen jäsenkorjaaja. Hyvinvointipalvelu Mäkisen Käpälät on melkeen 5 ja puol vuotias.

2. Mitä harrastat? Mitä intohimoja sinulla on? Tykkään uida, onkia, matkustaa. Vesi-elementti 💙 . Syksyllä aloitin soittotunnit haitarilla. Intohimo on varmaan D-vitamiinista puhuminen🌞 

3. Olet myös Arctic Nutrition edustaja ja jälleenmyyjä. Miten löysit Arctic Nutritionin ja mikä sai sinut kiinnostumaan siitä? 
Olin ollut varaosamyyjänä 7 vuotta, niin yt-neuvottelut toi kengän kuvan gluteus maximukseen 👣. Siitä pari kuukautta, niin yx kollega, joka myös sai potkut, pyysi kuulemaan kotimaisesta yhtiöstä, joka tekee marjoista ja yrteistä lisäravinteita, jotka on kehitelty yliopistojen kanssa. Ja kuulin samalla lisätulon mahdollisuudesta. Potkut saaneena olin avoin kuulemaan lisää. Homma kuulosti järkevältä ja vielä suomalainen yhtiö 

4. Millaisia ennakkoluuloja olet Arctic Nutrition -edustajana kohdannut? Verkostomarkkinointia kohtaan? Itse yritystä tai tuotteita kohtaan? 
Verkosto- eli suosittelumarkkinointi on Suomes aika pelottava sana, heti tulee pyramidi-kuvio ihmisten verkkokalvoille. Monet sanoo, etten mä haluu/osaa myydä. Ja pelätään ees kuulla, et mitä ois tarjolla. Luulen, et jokainen on kertonu kaverilleen, et olipa hyvä ravintola/leffa/vaateliike/kukkakauppa/suklaa/salaattiohje jne. Suosittelu on just tuota eli ei niin kauheen hankalaa tai pelottavaa. Moni ei oo vielä ees kuullut, et Suomes on oma, jo 23 vuotta lisäravinteita valmistanut yhtiö, et yritystä tai tuotteita kohtaan ei oo kauheesti ennakkoluuloja. 

5. Mitä vastaat ennakkoluuloihin? 
Mä haluun selvittää, et mikä on vastapuolen ajatus/luulo vai oma kokemus, joka aiheuttaa ennakkoluuloja. En käännytä, mut mieluusti tarjoan tiedon, joka mulla on oman kokemuksen kautta. Ja jos kyse on Arctic Nutritionin toiminnasta, nii Susijengi ja HBA, joiden valmennusohjelmaan tuotteet kuuluu, hyväntekeväisyys K10-osastolle sekä tiedeyhteisö Oulun yliopistolla. Mun mielestä sellaisia yhteistyökumppaneita, jotka osoittaa, millä pohjalla on yhtiön toiminta. 


6. Miksi haluaisit kannustaa muita lähtemään mukaan kokeilemaan tuotteita tai jopa niiden edustajaksi?
Moni ostaa kaupasta esim. d-vitamiinia tai omegaa, six kun sitä suositellaan otettavaksi. Ei kiinnitetä huomiota yhtään siihen, et toimiiko tuote. Mulla on ollut useempikin asiakas, joka käyttää omegaa, mut iho on kuiva kun korppu. Omegan yx tehtävä on "öljytä solut", niin ettei iho ois kuiva. Jos ottaa omegaa ja vaikutuksia ei tule, nii onko hyötyä laittaa rahaa sellaseen tuotteeseen.. Sit monet luulee syövänsä monipuolisesti ja terveellisesti, mut esim. keneltä onnistuu 800 g kasviksia ja vihanneksia monipuolisesti joka päivä? Ei multa ainakaan. Solut uusiutuu tietyn syklin mukaan. Kun antaa itelleen testiin esim. d-vitamiinia ja omegaa, niin se kyl näkyy ja tuntuu olossa. Kun tuotteiden kokeilu tuo vaikutusta omaan ja perheen oloon, niin sitte on helppo kertoo muillekin. Eli se on sitä suosittelua, edustajuutta, josta lisätulo tulee. Ja edustajuuteen muuten, nii aika harvoin on tarjolla mitään mahkuja, jolla voi tehdä itelleen lisätuloa. Ei kaikki jaksa tai halua alkaa tehdä ylitöitä ihan hitsikseen. Täs työs voi olla lapsetkin mukana. Yhden edustajan 5 v. tyttö sanoi aina välil äidilleen: "Lähdetäänkö me jo saarnaamaan Arcticia?" Ja tosi paljon tääkin on siirtynyt somen kautta tehtäväksi, ettei oo paikkaan tai aikaan sidottua. 

Kuva: Arctic Vitality Plan -lehtisestä

7. Sitten kysymys ajankäytöstä. Kuulostaa, että sinulla on paljon kaikkea meneillään. Miten saat ajan riittämään kaikkeen? 
⏰ eiköhän jokaisella oo vaikka vartti päivässä aikaa tehdä jotain, jos intoa löytyy. Ja onnistumiset vaikuttaa, et aikaa saattaakin sit löytyä 20 min tai 30 min.. 

8. Olen viime aikoina seuratessani useamman ystäväni ponnisteluja jonkin tuotteen edustajana tai jälleenmyyjänä nähnyt, kuinka paljon se vaatii tarmoa ja ns. yrittäjähenkisyyttä. Mistä ammennat ideat ja voiman jatkaa? 
Ajoittain on langanpää kadoksissa, mut mä tunnen oloni onnekkaaksi ku saan olla mukana näkemässä, miten yhtiö kehittyy, toiminta kehittyy ja laajenee maailmalle. Meillä on innostavia valmennuksia ja vinkit pistetään jakoon. Tää muuten on eka verkostoyhtiö, joka lähtee Suomesta muualle 💥. Yleensähän kaikki tulee tänne, lähes Arcticilla on ĺiiketoimintaa jo Virossa, Ruotsissa ja Saksassa. Nettisivut, tuote- esittelyt löytyy näillä kielillä ja englanniksi. Maailmalle lähtöä tehty helpoksi edustajille.  

9. Onko sinulla asioita, jotka olet kokenut Arctic Nutrition -edustajana vaikeaksi?
Ihmisten ennakkoluulot ja pelot markkinointitapaa kohtaan. Lähes kaikki haluu jotain muutosta elämään, mut siltin ei haluta tehdä mitään uusia askeleita mihinkään suuntaan, joka voisi viedä kohti muutoksia. 

10. Mitä haluaisit sanoa niille, jotka harkitsevat lähtevänsä edustamaan jotain verkostomarkkinointiyritystä? Vinkkejä? 
Mun mielestä kantsii etsiä ja löytää se itelle sopivin yhtiö ja tuotteet, joita voi vilpittömästi ylpeenä edustaa. Bonusjärjestelmään on myös hyvä kiinnittää huomiota ja vertailla niitä. 

11. Sitten vielä kysymys liittyen minun kuluneen vuoden kampanjaani: Näetkö Arctic Nutritionin toiminnan edistävän luontoa säästäviä tai sitä suojelevia arvoja? Miten? 
Raaka-aineet on luonnosta ja ne pyritään käyttämään mahdollisimman tarkkaan, mm. marjojen siemenet rikotaan, jotta niiden hyvät öljyt tulevat kehon käyttöön eivätkä siemenet kulje kokonaisina suoliston läpi viemäriin. Tuotteet valmistetaan pakastekylmäkuivaamalla, jolloin raaka-aineiden ravintoaineet säilyy parhaiten lopputuotteeseen asti. Ei myydä ns. tyhjää, ravintoarvotonta purkkia 

12. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Mitä unelmia sinulla on? 
Mun visio🔮 2025 päätyö Arcticin edustajuus, tiimiä pitkin maailmaa, järven rannassa asuessa saan seurata vuodenaikojen vaihtelua.

13. Vielä lopuksi: Pikkulinnut lauloivat, että Arctic Nutritionilla on tulossa jonkinlainen lanseeraus ensi vuoden alussa. Kerrotko siitä. 
Arctic Nutritionin ja Oulun yliopiston kehittelemä uus tuote Natural Flow lanseerataan 9.1.2021 online. Uus tuote on testeissä todettu 3-vaikutteiseksi; energiatasojen nousu, solujen rasvanpoltto ja kehon suojaus. Todella innolla🚥🎉 odotetaan koko porukka uuden tuotteen markkinoille tuloa. Tässä on linkki, ketä haluu varata itelleen paikan live-striimaukseen la 9.1 klo 12-12.45. Ei maksa mitää eikä velvoita mihkään. Paikkoja varattu jo yli 4 600. 


14. Jos joku tämän postauksen lukijoista kiinnostui Arctic Nutritionista, niin miten sinuun kannattaa ottaa yhteyttä? 
Mulle voi laittaa viestiä Instagramissa @cistikka tai sähköpostilla makisenkapalat@gmail.com Sitten vaihdetaan numeroita, niin soitellaan ☎ 

Kiitos, että lähdit mukaan tähän haastatteluun! 

Linkit 

Hakusanat: Arctic Nutrition Finland, Arctic Nutrition, verkostomarkkinointi, haastattelu, jälleenmyyjä, edustaja, Arctic Nutrition -edustaja, Arctic Nutrition -jälleenmyyjä

Saattaisit pitää myös näistä

1 kommenttia

  1. Hienoa, että elämä etenee, itsekin olen saman alan ihmisiä 💪😏👍

    VastaaPoista