Hittejä vai huteja? Pienetkin sisustuksen edistysaskeleet piristävät mieltä

by Emiilia - 10/19/2020

En ole todellakaan mikään sisustusbloggaaja enkä sellaiseksi yritä tullakaan, mutta ihan tällaisena sisustustaviksena on pakko sanoa aiheesta jotain. Nautin siitä, jos paikat ovat kunnossa ja paikathan eivät ole lapsiperhekaaoksen keskellä missään vaiheessa kokonaan kunnossa, mutta nautin siitä, että kotona on edes joitain kauniita elementtejä. Tässä postauksessa esittelen kolme suht uutta sisustuselementtiä meidän kotona. Hittejä vai huteja?

Teen harvoin heräteostoksia, mutta tämä oli yksi sellainen. Menin kirpparille etsimään kolmevuotiaalle talvitakkia. Kaksi tällaista betonista kukka-amppelia tuli vastaan. No eihän siinä muu auttanut kuin ostaa ne! Tykkään betonisista sisustuselementeistä, kun niitä on sopivan vähän. Muuten mikään industrial ei välttämättä ole minun juttu, mutta pienissä määrin tykkään kyllä.


Tämä seuraava on ainakin tässä sijainnissa huti. Halusin sohvapöydän, jossa voisi säilyttää vilttejä jne. Tämä oli minusta kiva. Tykkään tuosta puunväristä. Mutta kun olin saanut pöydän paikoilleen, niin kävi hyvin nopeasti selväksi, että nyt ei kyllä värit, muodot ja kokonaisuus kohtaa. Beige + beige, lämmin + lämmin ja alla kylmä + vieressä kylmä. En tiedä. Jokin vain tökkii tuossa kokonaisuudessa pahemman kerran.


Seuraavana näkyvä avohylly oli ehkä myöskin huti. Tavallaan en yhtään tykkää siitä, että kaikkialla on niin paljon kaikkea näkyvissä ja tämä tietysti lisää sitä fiilistä, mutta en oikein ole löytänyt mitään järkevää sisustusratkaisua. Tämä sinänsä täyttää tarkoituksensa oikein hyvin, mutta ei ole niin esteettinen kuin soisin sen olevan. Tulee liian täysi fiilis. 

Hei, sen sijaan tässä kuvassa on muuten minun ehkä lempielementtini koko meidän kodissa tai siis ehkä meidän kodin kaunein kohta: tuo seinä eli toisin sanoen piipun muuri. Tämä kuva ei tee sille oikeutta, mutta tuosta seinästä tykkään tosi paljon. Edellinen remontoija oli jättänyt sen hieman kesken. Rouheus, keskeneräisyys näkyi siitä. Katsoin sitä ja mietin että jaa. Entä jos se rouheus saisi jatkossakin näkyä. Pistin vähän paikka-ainetta, mutta jätin kaiken edelleen viimeistelemättömäksi ja sitten vain yksinkertaisesti maalasin seinän valkoiseksi. Siitä seinästä tuli tosi kaunis.


Alimmaisessa kuvassa on vaaterekki, josta olen puhunut useammassa postauksessa. Se on eteisessä meidän nopeita lähtöjä varten. Teen siihen valmiita asukokonaisuuksia, jotka saa siten nopeasti aamulla meidän kaikkien kolmen (minä & tytöt) päälle ja menoks. Tämä on minusta edelleen hitti. Ostin Ikeasta siihen puunväriset henkarit, jotta edes jostain tulisi väriä. Eteisessä on niin paljon valkoista elementtiä.


Hei, mitäs hittejä tai huteja teidän sisustuksessa on ollut?

Saattaisit pitää myös näistä

2 kommenttia

  1. Ooo toi vaaterekki-idea on aika jees! En tiedä miten se toimisi meillä, mut ajatus on tosi hyvä! Ja minusta tuo sun avohylly on myös hitti! Ehkä vähän liian täynnä, mut ehdoton hitti silti! 😊 Me odotellaan tällä hetkellä olohuoneeseen ja poikien huoneeseen uusia verhoja ompelusta sitten alkaa olla tämä uus koti niin valmis mitä ehkä voi. Meidän huoneessa tapetoitiin perjantaina 🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän koti on aina näyttänyt kuvissa tosi kivalta 😘

      Poista