Miten kävi kesän 2020 bucketlistin?

by Emiilia - 8/18/2020

Toteutuiko kesän 2020 bucketlist? Katsotaas. Alkuperäinen bucketlist täällä


The Bucketlist

1. Käydä Yyterissä rannalla ja rauhoittua siellä oikeasti

Yes or no? 
No. Kävimme Kankaanpäässä, joka olisi ollut aika lähellä Yyteriä, mutta mieheni ja siskon mies sanoivat, ettei näin tuulisella ilmalla kannata mennä. Niin kai sitten. Huonot kelit.

2. Käydä Muumimaailmassa

Yes or no? 
No. Lopulta päätin itse, että me ei mennä tänä kesänä. Olin suunnitellut sitä jo vaikka kuinka kauan ja haveillut ja ajatellut, että kaksivuotias varmasti tykkäisi siitä tosi kovasti. Mutta sitten totesin, että koronatilanne on, mikä on, ja tajusin lopulta myös, että mehän päästään ensi kesänäkin samaan hintaan (90 €!! iik). Vasta kaksivuotiaitten sisäänpääsy maksaa ja meidän nuorempi tyttö täyttää kaksi vasta elokuussa. Hän varmasti nauttii siitä enemmän, kun on vähän vanhempi.

3. Viedä minun mies Naantalissa siihen paikkaan, jossa me hänen kanssa ensi kertaa tavattiin

Yes or no? 
Yes! Siellä käytiin. Se oli erään koulun ruokasalin ovilla. Tiedän, ei glamouria.

4. Käydä ihan yksin, jollain naisten rannalla ja olla vaan ihan rennosti

Yes or no?
No. Niin kuin sanoin jo alkuperäisellä bucketlistilla, niin sellaisen järjestäminen olisi tosi vaikeaa meidän tilanteessa. 

5. Ruskettua

Yes or no?
Yes! Täytyy sanoa, että joka kesä olen ollut ruskeampi (mieheni lisäisi tähän: ja ryppyisempi!). Sanokaa, mitä sanotte ihosyövästä ja ryppyisyydestä, mutta minä tykkään auringosta ja tykkään rusketuksesta. En haluaisi ihan papu olla, mutta sopivasti rusketusta on minusta ihan kivan näköistä omalla iholla.6. Käydä uimassa!

Yes or no?
Yes! Kesäkuussa käytiin uimassa monta kertaa. Sitten kaikenmaailman järvisyyhyt ja ihmisbakteerit ja sinilevät ja kylmät päivät ehkä alkoivat vähän hidastaa tahtia, mutta oli tosi kivaa, että tytötkin pääsivät kunnolla uimaan.

7. Syödä mustikkapirtelöitä ja jälkiuunileipiä

Yes or no?
Yes. Jälkiuunileipää söin toki varsin säännöllisesti melkein päivittäin, mutta mustikkapirtelöitä vain muutamia kertoja. Katsotaan nyt onnistuuko syksyllä paremmin.

8. Käydä Porvoon Vanhassa kaupungissa ottamassa kuvia

Yes or no?
No. Kirjoitin tämän listan siinä vaiheessa, kun emme olleet vielä uskaltaneet paljon liikkua, mutta aika nopeasti aloimme liikkua taas ihan normaalisti ja se tavallaan kumosi tarpeen käydä tuolla. Olisi ollut kiva mennä, mutta totuus on, että yleensä kun lähdemme lasten kanssa kaupungille, niin se on joko kauppaan tai leikkipuistoon. 

9. Käydä Imatralla

Yes or no? 
No. Tämä ei vieläkään toteutunut! Olen vuosien varrella käynyt varmasti suurimmassa osassa Suomen kaupungeista, mutta Imatralla en kerta kaikkiaan vieläkään. Piti ihan katsoa, että onko niitä kaupunkeja kuitenkin enemmänkin, joissa en olisi käynyt. Wikipediassa listattiin 107 kaupunkia. Poimin tähän ne kaupungit, joissa käynnistä minulle ei ole minkäänlaista mielikuvaa: Nivala, Imatra, Kitee, Huittinen, Hamina, Mänttä-Filppula, Kouvola, Haapajärvi. Siis edelleen aukkoja myös ihan tässä lähellä olevista kaupungeista. Noloa. 

10. Tehdä perhe onnelliseksi

Yes or no? 
Yes and no. Kesällä 2020 meillä oli tosi hyviä hetkiä ja tosi huonoja hetkiä. Olin ajoittain tosi väsynyt, rikki, levon ja oman ajan tarpeessa, tauon tarpeessa. Välillä en edes jaksanut yrittää tehdä ketään onnelliseksi. Meillä oli kuitenkin kivoja seikkailuja perheenä ja erityisesti tyttöjen kanssa. Oli myös hyvin onnellisia hetkiä. (En halua missään vaiheessa esittää blogissa mitään, mitä ei ole, joten siksi kerron tämänkin todenmukaisesti.)Mainos

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia