Vihdoinkin säästämme tässä asiassa - ja pari muuta valonpilkahdusta

by Emiilia - 5/28/2022

Ensimmäinen ilonaihe. Isompi tyttö on jättänyt yövaipat pois. Pienempi puolestaan on käynyt jonkin verran potalla. Sain kommentin eräältä seuraajalta Instagramissa. Kysyin, mitä seuraajat ovat mieltä kuusipäiväisestä työviikosta. Hän vastasi, että hän ainakin leikkaa kuluja eikä lisää työn määrää. Vaippojen poisjääminen on todellakin kulunleikkaus. Olen valtavan iloinen, jos siitä menoerästä vihdoin melkein viiden vuoden jälkeen päästäisiin.

Sellainen oravanpyörä. Lapset voisi treenata aiemmin pois vaipoista, jos olisi enemmän aikaa. Kuitenkin jos kaikki aika menee töihin, niin on vaikea ehtiä paneutua pottatreeneihin - saati sitten pissan ja kakan pesemiseen kaikista mahdollisista kodintekstiileistä joka päivä. On helppoa leikata kuluja, jos on loputtomasti aikaa mutta entäs jos se aika menee töihin?

Toinen ilonaihe. Vaikuttaa siltä, että minä ja mies pääsemme tänä kesänä kahdestaan festareille. En ole koskaan ollut festareilla, mutta pidän live-musiikista, joten olen aina ollut utelias festareiden suhteen. Luulen, että se tulee olemaan täydellinen tapa saada ajatukset jonnekin aivan muualle. Ja vuoden jälkeen olla taas miehen kanssa kahdestaan pitemmän aikaa. Viime kesänä siis viimeksi olimme yön ilman lapsia.

Kolmas ilonaihe. Töitä on riittänyt ja rahatilannekin ehkä vihdoin kohentuu. Se lisäksi olen onnistunut jonkin verran vielä käyttämään aikaa järjestelyyn. Olen saanut melkein kaikki huonekalut oikeisiin huoneisiin. Pistän tavaraa koko ajan pois. Konmari. Vaikka olen jatkuvasti epätoivoinen sen suhteen, että saan kaiken tarvittavan tehtyä, niin viime aikoina on ollut monta valonpilkahdusta!

Saattaisit pitää myös näistä

3 kommenttia

  1. Onko pottatreeneistä oikeasti hyötyä? En itse huomannut sitä. Oma lapseni alkoi käymään potalla silloin, kun se hänelle on sopinut.

    VastaaPoista
  2. Mukavia ilonaiheita teillä :) Jatkukoon samaan malliin.

    VastaaPoista
  3. Vaipat on kyllä ehdottomasti iso kuluerä, yllättävänkin iso! Tosin nyt kuluu sitten vessapaperia, saa olla koko ajan ostamassa :D

    VastaaPoista