Lasta rauhoittavat pehmolelut - tervetuloa painokettu!

by Emiilia - 1/20/2022

Kaupallinen yhteistyö: TruulyMade

Meidän perheeseen saapui jouluna painokettu. Painopehmoleluja käytetään rauhoittamaan levontonta lasta, hänen vireystilansa säätelyyn ja vähentämään aistikuormitusta. Terapeutit, opettajat ja vanhemmat käyttävät painopehmoleluja muun muassa lasten kanssa, joilla on ADHD.

Heti ketun saavuttua meille totesin, että nyt on nappipehmolelu: rauhoittaa sylissä ja voi tarvittaessa käyttää myös masun päällä rauhoittamaan nukahtaessa. Meillä on olemassa myös yli 90-kiloisille tarkoitettu painopeitto, mutta sen käyttö meidän pienten kanssa arveluttaa, koska peitto on lähes samanpainoinen kuin he itse. Olisi pitänyt hankkia heille erikseen kevyempi peitto. Painokettua voi käyttää samaan tapaan, joten tadaa ongelma ratkaistu!

Kuvissa meidän pieni prinsessa ketun kanssa meidän äidin luona joulun aikoihin. Tyttö sairastui reissussa ollessa, mutta uusi pehmolelu piristi. Lapset eivät tiedä painopehmolelujen alkuperäistä käyttötarkoitusta vaan nauttivat niistä niiden veikeän ulkonäön, pehmeän pinnan ja kyllä painon takia. Paino tuntuu hyvältä ja turvalliselta myös aikuisen sylissä, vaikka paino onkin suhteessa aikuisen painoon tietysti pieni suhteessa siihen, miltä kettu lapsen sylissä tuntuu ja miten se vaikuttaa.

TruulyMade on pieni kotimainen käsityöalanyritys. Heiltä voi tiedustella painopehmotuotteista lisää sähköpostitse: truulymade@gmail.com.

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia