Tänään meteli on ollut taas korvia huumaavaa

by Emiilia - 5/20/2021

Tänään meteli on ollut taas suurimman osan päivästä korvia huumaavaa. Zoom-kokous pyörii. Yhtä aikaa editoin videota, jossa on ääni. Tytöillä on ohjelma päällä, jotta pystyisin katsomaan Zoomia rauhassa. Tytöt tappelevat; nauravat; huutavat; eivät jaksa katsoa ohjelmaa; valittavat; laulavat; karjuvat; kiljuvat; pyytävät maitoa, jätskiä, leipää, nuudelia, poppareita, juustoa... Syvä lautanen menee rikki. Matot on pesussa taas. Eivät ole vaimentamassa meteliä. Luovun niistä ehkä kokonaan. 

Kuvat eivät sinänsä liity postaukseen. Ne on viime viikolla trampoliinipuistosta, jonne olimme tekemässä Instagram-mainosta.Haluaisin johonkin hiljaiseen paikkaan. Jompikumpi on valvonut taas minun koko hereilläoloajan useamman päivän ajan. Yritän miettiä, milloin viimeksi olin kodin ulkopuolella ilman lapsia. Ai niin, olin hammaslääkärissä viime viikolla. Viisaudenhammas vedettiin pois. Silloin ei ollut lapsia. 

Ja ihmiset vielä kysyvät, milloin palaan töihin. Opettamaanko? Muistot lasten opettamisesta... meteli oli jatkuvasti kova käytävillä, luokassa, ruokalassa. Ei, en käsitä, miten kukaan pienten-lasten-vanhempi-opettaja pysyy järjissään. Ei koskaan hiljaista. Joidenkuiden lapset tietysti nukkuvat pitempään kuin he itse.

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia