Entäs jos minulla olisikin sisustusblogi?

by Emiilia - 4/16/2021Olen miettinyt sitä aina välillä. Entä jos suunnitelma, jota aivan bloggaamisen alussa pyörittelin, olisi toteutunut. Entäs jos minulla olisikin sisustusblogi? Leikittelen ajatuksella. Voi sitä siivoamisen määrää! Olen liian köyhä kauniiseen sisustukseen. Kaikki olisi pitänyt rakentaa toisella tavalla. Toisaalta postauksen aiheen valinta ei koskaan olisi ongelma, koska kuvapostaus riittäisi. 

Luulen, että blogin teeman valinta pyörii mielessäni nyt enemmän sen takia, että meidän lapset eivät ole enää mitään vauvoja. Vauvan kanssa oli selvää ja helpointa kirjoittaa siitä aiheesta, koska se vauva oli koko elämä. Lasten saamisen, odottamisen, imetyksen ja keskenmenon välissä ei ollut aikaa, jolloin elämässä olisi ollut jotain aivan muuta. Täytyy tunnustaa, että eilen ensimmäistä kertaa vuoteen hain TE-palveluiden sivuilta työpaikat esiin. Jotenkin hölmöä, että olen hukassa, vaikka toisaalta elän juuri sellaista vaihetta elämässäni, josta aina haaveilinkin.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olen myös nauttinut visuaalisesta tuottamisesta. Ennen naimisiin menoa piirsin ja maalasin paljon. Kävin kuvataidekoulua monta vuotta. Tein kuvataiteen lukiodiplomin jne. jne. Valokuvaus ei koskaan ollut minun juttu, mutta nyt vihdoin vuosien jälkeen olen löytänyt siitäkin jotain, mistä pidän. Ne samat lainalaisuudet, mitkä opin kuvataiteesta ja yliopiston kuva-analyysiluennoilla pätevät myös valokuvaukseen. Kuvat ovat aina asetelmia. Sisustuskuvat ovat sitä mitä suurimmassa määrin.

En ole vaihtamassa blogia sisustusblogiksi enkä muuttamassa sen genreä, mutta ehkä annan keskittymisen vaeltaa enemmän myös perheen ulkopuolelle. Blogin genrehän on kuitenkin perhe ja lifestyle.

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia