Tällaisia neuvoja isät saivat Instagramissa

by Emiilia - 11/08/2020

Isänpäivän kunniaksi päätin julkaista blogissa neuvoja isille. Kysyin Instagramin puolella seuraajiltani neuvoja ja hyvät neuvothan sieltä tulikin. Kysymys oli siis: Millaisia neuvoja antaisit tulevalle isälle/ihan vaan isälle? 

Mietin tätä jo hetki sitten, kun sanoin pari tiukkaa sanaa tässä hetki sitten eräälle tulevalle isälle. Mietin siinä sitten itsekseni, että sanoinkohan väärät sanat. Ehkä olisi voinut sanoa jotain rakentavampaa. Päätin, että parasta, etten itse lähde neuvomaan.

1. neuvo
Arvostaa yhteisiä hetkiä ja olla paikalla.

2. neuvo
Ei ottais liian vakavasti kaikkea, ettei sit tuore isä väsähdä <3

3. neuvo
Osallistu rohkeasti alusta asti kaikkeen.

4. neuvo
Ole sellainen isä, jota itse halusit/kaipasit <3

5. neuvo
Ole läsnä <3

6. neuvo
Aina ei kannata kuunnella muiden neuvoja. (Etenkään vanhempien) Kaikki lapset on erilaisia ja kaikki ei toimi kaikille. Vanhemmat itse tuntee lapsensa parhaiten ja tietää paremmin mikä omalle lapselle toimii. Ja toisena sanoi tuleville isille, (mies) itse ollut kokematon lapsista, ei ollut koskaan hoitanut lasta. Niin sellasille ihmisille vinkkinä että lapsen hoitoon liittyvät asiat kyllä oppii nopeasti, vaikkei olis käsitellyt lasta. Sairaalasta neuvotaan alkuun ja sitten kotona ne menee jo rutiinilla.

7. neuvo
Uskalla pyytää apua

8. neuvo
Ei tarvitse tehdä aina jotain erityistä vaan olla läsnä lapselle ja viettää aikaa lasten kanssa 

9. neuvo
Anna aikaa lapselle. Ei tarvitse olla suuren suuria asioita, pienistä jutuista syntyy muistot. 

Onko sinulla tähän se kymmenes neuvo? Pistä viestiä, niin lisään sen tähän.

 

Saattaisit pitää myös näistä

1 kommenttia

  1. Follow our step-by-step help guide to learn how to acquire a home. mortgage payment calculator canada This Microsoft(R) Excel(R) template allows you to choose a compound period (e. canada mortgage calculator

    VastaaPoista