Kesän 2020 bucketlist

by Emiilia - 5/19/2020

Minun piti kirjoittaa tänään siitä, kuinka kaikki ovat sairaita ja kuolemassa tai kuolleita. Onneksi päätin kuitenkin lueskella taas vähän teidän muiden blogeja ja vastaan tuli muitten bloggaajien bucketlistejä kesälle 2020. Aiheesta kirjoittaneet ainakin Murusia onnesta ja But I'm a Human not a Sandwich. Ilmianna oma bucketlistasi tämän postauksen kommenttiosioon! 

Totesin, että niinpä niin. Ehkä me ei nyt tarvita postausta kuolemasta. Nyt on aika keskittyä siihen, että yritetään tehdä tästä elämästä elämisen arvoista. Sitten jos kuolema tulee, niin eipä jää elämätön elämä harmittamaan. Tämän elämän tarkoitus on kuitenkin löytää onni ja kehittyä, joten ehkä on parempi yrittää kestämisen sijaan nauttia. Joskus tekee tiukkaa, mutta unelmat ja suunnitelmat tuovat helpotusta. Joten here we go.

The Bucketlist

1. Käydä Yyterissä rannalla ja rauhoittua siellä oikeasti

  • Miksi? Rakastan merta. Siitä ei päästä yli eikä ympäri. Ja koska Storsand ja Kalajoki olisivat niin lähellä Vaasaa, ettei noissa kahdessa voisi käydä käymättä Vaasassa. Ja Vaasaan en halua mennä koronaa tartuttamaan. Yyteriläisistä viis! Ei kun. Vitsi vain. Rakastan teitäkin.
2. Käydä Muumimaailmassa

  • Miksi? Koska meidän melkein kolmevuotias rakastaa Muumeja. Olemme puhuneet siitä jo ties kuinka pitkään. Jos ei Muumimaailma hahmoineen ole auki, niin olen kuullut, että siellä voi käydä katsomassa Muumitonta Muumimaailmaakin. Siis ilmaiseksi. Jollakin tavalla me vielä mennään sinne.
3. Viedä minun mies Naantalissa siihen paikkaan, jossa me hänen kanssa ensi kertaa tavattiin

  • Miksi? Tämä on ollut minun bucketlistalla jo ihan yli kauan, mutta jos menemme Naantaliin Muumimaahan, niin onhan meidän pakko käydä uudestaan sillä paikalla.
4. Käydä ihan yksin, jollain naisten rannalla ja olla vaan ihan rennosti

  • Miksi? Koska en ole ollut niin niin pitkään aikaan rauhassa. Luulen, ettei tämä toteudu, mutta olisi ihanaa, jos toteutuisi.
5. Ruskettua

  • Miksi? Koska kaipaan rusketustani. Vauvakesinä tämä on tosi vaikeaa, kun vauvaa pitää koko ajan suojata auringolta. Että katsotaan, miten onnistuu. Ja pitäähän jonkun kuolla johonkin muuhunkin kuin koronaan. (Oletteko huomanneet, että nämä synkät ajat antavat tavallaan meille luvan laukoa vitsejä, joita normaalioloissa ei olisi soveliasta kertoa?)
6. Käydä uimassa!

  • Miksi? Koska rakastan uimista. Miten tämä koko bucketlist tuntuu pyörivän koko ajan saman teeman ympärillä.
7. Syödä mustikkapirtelöitä ja jälkiuunileipiä

  • Miksi? Koska ne ovat tyyliin ainoat terveelliset herkut, joista oikeasti tykkään. Haluaisin karsia liiasta syömisestä pois ja tyhjiötähän on täytettävä jollain, right?
8. Käydä Porvoon Vanhassa kaupungissa ottamassa kuvia

  • Miksi? Eikö kaikki itseään kunnioittavat bloggarit käy siellä ottamassa kuvia? No joo, ennen koronaa kävin siellä niin usein, että nyt alkaa olla sitäkin paikkaa ikävä.
9. Käydä Imatralla

  • Miksi? Tämä kohtaa lienee yllättävin. Mutta, tässä on pointti. Vuosien varrella olen matkustellut Suomea ristiin rastiin. Olen ajanut läpi tai viettänyt aikaa melkein jokaisessa Suomen kolkassa. On kuitenkin muutamia kuntia, joissa en ole vielä käynyt. En ole aivan varma, olenko käynyt Imatran kunnan alueella, mutta ainakaan kunnon kaupunkikierrosta en ole tehnyt. 2020 se tehdään. Onko teillä mitään kohdesuosituksia Imatralla?
10. Tehdä perhe onnelliseksi

  • Miksi? Me olemme olleet niin tiukilla jo niin pitkän aikaa, että nyt tarvitaan tekoja, jotka tekevät meidät yksilöinä myös onnellisiksi. Eli ehkä yritän täyttää perheenjäsenten bucketlistit: Vauvan bucketlist on helppo. Hän haluaa olla meidän lähellä ja saada ruokaa. Kaksivuotias haluaa kavereita ja että me leikitään hänen kanssa ja että hän saa paljon huomiota meiltä. Kaksivuotias rakastaa leikkipuistoja ja hän kaipaa jo vaihtelua. Miehen bucketlistiä en tiedä. Hän ei ole samalla tavalla unelmoija tai suunnittelija kuin minä, mutta luulen tietäväni hänen bucketlistin ykköskohdan: Se, että saisi olla rauhassa.

Kuvat: Roihuvuoren kirsikkapuistosta eli Japanilaistyylisestä puutarhasta viime viikolta.


Mainos

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia