Kallein ostokseni? ja 29 muuta kysymystä ja vastausta

by Emiilia - 5/26/2020

Tavallaan jännä, kun viime viikolla ajattelin, että nyt on kulunut muuten tosi pitkään siitä, kun viimeksi on kiertänyt blogeissa mitään blogihaastetta. Sitten huomasin tämän haasteen. Selaa postauksen loppuun nähdäksesi muita haasteeseen vastanneita. Jos olet vastannut/aiot vastata (etkä ole listalla), niin pistä viesti ja linkki kommentteihin. Jaan mielelläni myös teidän vastauksia.

1. Koko nimesi ja mistä se tulee?
– Yritän suojella yksityisyyttä edes jonkin verran joten: Äiti on kertonut, että toinen nimeni Emiilia tuli sillä tavalla, että siskoni ehdotti Emiliaa minulle nimeksi ja äiti sanoi, että halusi jollain tavalla sisällyttää minun nimeeni mummoni nimen. Siinä on kaksi iitä ja niin minusta tuli Emiilia. Tyttäreni sai nimekseen mummoni nimen kokonaisuudessaan. Molempien tyttärien nimet sisältävät neljän minun ja mieheni neljän mummon nimet.

2. Pituus?
– 166 cm.

3. Mitä katson tv:stä juuri nyt?
– Vaikka mitä. Uutiset, asiaohjelmia, Suurmestari, Huvila & Huussi, Remonttipiiskuri, Jonas Nordman Show, Pokka pitää jne.

4. Mikä ihmetyttää tällä hetkellä?
– Muurahaiset! En käsitä, mistä ne nyt tänä vuonna meidän sohvalle eksyivät. Ollaan asuttu tässä monta vuotta ilman niitä.


5. Suurin haaveesi?
– Olla perheen kanssa ikuisesti.

6. Tämän vuoden suunnitelmat?
– Yrittää tehdä perheeni onnelliseksi ja pärjätä itsekin. Blogata. Löytää tasapaino tärkeimpien ja tärkeiden asioiden välillä.

7. Lempiruoka?
– Syön kaikkea ihan liian mielelläni. Riisinuudeli-tonnikala-wokki tai joku muu.

8. Mitä harrastat?
– Tällä hetkellä tämä blogi on ainut harrastus. Koronan jälkeen toivon pääseväni taas uimaan.

9. Paras vuodenaika?
– Ennen se oli kevät. Lasten jälkeen en ole enää ihan varma. En mistään. En tästäkään.

10. Lempielokuvasi?
– Perinteisesti se on ollut The Proposal. On se hauska kai edelleen.

11. Kahvi vai tee?
– En juo kumpaakaan.

12. Mikä on parasta elämässä juuri nyt?
– Kevään kauniit vaaleanvihreät värit, lämpö, vauvan nauru, isosiskon edistyminen aina kun sitä tapahtuu.

13.Mihin kaupunkiin haluaisit matkustaa seuraavaksi?
– Poriin. Haluaisin käydä Yyterin hiekkarannoilla.

14. Horoskooppimerkkisi? Uskotko horoskooppeihin?
– Oinas. Itse asiassa näin vanhana opettajana ja lastenhoitajana on pakko todeta, että lapsen syntymäaika todellakin saattaa vaikuttaa luonteeseen. En tiedä, onko tästä mitään tieteellistä tutkimusta tai muuta, mutta tämän saman lauseen voisit kuulla monen eskariopettajan tai ekaluokanopettajan huulilta: Sillä on väliä, että onko lapsi syntynyt tammi- vai joulukuussa. Jotkut lapset hyötyisivät esimerkiksi toisesta eskarivuodesta. Koulukypsyys ei ole kaikilla sama ja osittain siihen vaikuttaa ihan syntymäaika. Jotain tämmöistä kuulisit melkein jokaisen opettajan suusta.

15. Esikuvasi?
– JC ;)

16. Mitä haluaisit oppia vuonna 2020?
– Randomiasia tulee mieleen: Hakukoneoptimointia, sitä SEO-juttua vai mitä se nyt oli. Ja elämän tasapainoon saamista.

17. Kuinka monta lasta haluaisit?
– Haluaisin viisi lasta. (Mieheni ei todellakaan halua. Sanon hänenkin mielipiteensä varmuuden vuoksi!)

18. Mitä piirrettä inhoat ihmisissä?
– Vaikea. Ehkä sitä, että ottaa toisen maalitauluksi.

19. Kallein ostoksesi?
– Tämä on helppo. Tämä talo. Jos olen käyttänyt 4 000 auton hankkimiseen, niin se ei ihan vedä vertoja sille summalle, mikä tämän talon hankkimiseen käytettiin. Talo maksoi 180 000. Pankkihan sen omistaa.

20. Epäsuosittu mielipiteesi?
– Minun julkisesti esittämäni epäsuositut mielipiteeni varmaan liittyvät Instagramiin. Tykkään paljon enemmän Facebookin kaveri- kuin Instagramin seuraaja-seurattavat-ominaisuudesta. En tykkää siitä, millaiseksi Instagram julkisten tilien käyttäjät tekee. Siksi seuraan takaisin kaikkia (suomalaisia) julkisia tilejä aina. Making a statement.

21. Mitä ihailet toisissa ihmissä?
– Eikö tämä ole sama kuin tuo 26.? Katso sieltä.

22. Mikä inspiroi juuri nyt?
– Tämän blogin kirjoittaminen on inspiroinut jo pitkän aikaa. Toinen on tämä iki-ihana kevät ja kolmas on meidän vauvan nauru.

23. Suurin paheesi?
– Helppo. Ylensyönti.

24. Mitä odotat?
– Rehellisesti? Odotan kuin kuuta nousevaa, että meidän kaksivuotiaan kerhot jo alkaisivat. Hän olisi siitä niin onnellinen itse ja minä olisin pienestä hengähdystauosta myös hyvin onnellinen.

25. Unelmien työpaikka?
– Minulla on unelmieni työpaikka. Olen aina unelmoinut kotiäitiydestä ja siitä, että tulisin kirjailijaksi. Vaikeuksista huolimatta kotiäiti olen ja kyllähän minä sivutoimisesti nykyisin myös kirjoitan, vaikken tällä liiemmin rahaa tienaakaan.


26. Tärkeimmät ominaisuudet toisessa ihmisessä?
– Vaikea kysymys. No rakkaus varmaan tavallaan kattaa kaiken muun. Usko, rakkaus, armollisuus, ymmärtäväisyys... Monia.

27. Biisi, jota kuuntelet tällä hetkellä?
– Minulla ei ole oikein tilaisuutta kuunnella mitään biisejä - wait! tuo ei ollut ihan totta. Lastenlauluja kuuntelen ja laulan kyllä vaikka millä mitalla. Pyörät ne pyörivät ympäri...

28. Uskotko kohtaloon?
– Kohtaloon? Suunnitelmaan sanoisin.

29. Mitä haluat saavuttaa seuraavan viiden vuoden aikana?
– Tasapainon elämään. Olen vähän liikaa projekti-ihminen. Haluaisin pystyä pitämään kaikki elämän tärkeät osa-alueet tasapainossa.

30. Oletko koskaan menettänyt ystävää?
– Yksi lapsuuden parhaista ystävistä sanoi minulle, etten ole tarpeeksi cooli ja että hän haluaa olla toisten tyttöjen kaveri. Hänet minä kyllä menitin, mutta muuten en oikeastaan tiedä, että olenko menettänyt ketään. Ehkä huonon yhteydenpitoni takia yhteydenpito on ylipäätään jäänyt, mutta rakastan teitä kaikkia joka tapauksessa.


Muita haasteen vastaanottaneita


Mainos

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia