Unelma #1 aviomies

by Emiilia - 7/27/2016

Dream number one. Suomessa on yllättävän vähän miehenmetsästysblogeja. Älä huoli, ei tämäkään ole sellainen.

Prosessi kesti kymmenisen vuotta. Enimmäkseen tuntui, että se oli mission impossible. Viimeisiksi vuosiksi ahdistuin ja luovutin. Kaikki kliseet ovat kuitenkin totta.

Tuo lainaus on yhdestä lempielokuvistani. Ei, en oikeastaan usko, että se on totta, mutta monessa lainauksessa ja kliseessä on jotain perää. Epätoivon jälkeen tuli se tietoisuus, ettei minulla ole mitään menetettävää. Siinä vaiheessa olin valmis oikeasti tekemään jotain asioiden eteen. Mutten kuitenkaan usko, että siinä kaikki. Siinä vaiheessa Asioiden Järjestä puuttui peliin ja osoitti minulle unelmieni miehen. Tapasin hänet kerran vuotta aiemmin, silloin kun en ollut vielä valmis antamaan hänen tulla elämääni. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Se oli tieto ja ironinen huomautus ensisilmäyksellä: Tuoko? Sitten en nähnyt häntä vuoteen.

Lopulta tapaaminen johti kirjoittelu, kirjoittelu johti seurusteluun, seurustelu kihlautumiseen ja kihlautuminen avioliittoon. Ensitapaamisen ja kirjoittelun aika oli pitkä ja uuvuttava. Ne vuodet ennen niitä - masentavia. Unelma #1 astui elämääni pitkällisen raatamisen tuloksena. Mutta astui. Hän on pitkä ja komea - ja tavallinen. Olen hulluna häneen.

Seurusteluaikaa kuvaavat varmasti seuraavat kuvat parhaiten. Talvi, matkustaminen ja penkkiurheilu.

Saattaisit pitää myös näistä

2 kommenttia

 1. Juuri pääsin itse kirjoittamasta, miten pidän aarrekartoista. Otan sinut kyllä luettavien listalle. Jännittävää nähdä miten aarteenmetsästys sujuu muiltakin. Minut voit bongata: https://paivansateenuusielama.blogspot.fi/

  Aurinko kesään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivänsäde muuten, miksei sinun omaa blogia näy julkisesti? Palaan tähän asiaan näin kahden vuoden jälkeen...

   Poista