Ah, niin ihana Nettlemary - jota en enää haista! Luonnonkosmetiikkaa ilman synteettisiä hajusteita tai sulfaatteja

by Emiilia - 3/23/2022

 Kaupallinen yhteistyö: Kolme Cosmetics
Tällaisina aikoina kauniiden yksityiskohtien vaaliminen ja kotimaisten pienyrittäjien tukeminen lienee välttämätöntä. On löydettävä keinoja nähdä kauneutta kaiken ahdistavan ja ruman keskellä sekä luoda toivoa siihen, että taloudellisesti tulemme toimeen yhdessä, kun tuemme toisiamme.

Eräs kotimainen pienyritys, jonka haluan nostaa esille on paikallinen, sipoolainen, Kolme Cosmetics. Se myy luonnonmukaista toxfree-kosmetiikkaa. Yrityksen matkasaippuakotelot valmistaa Väylä ry, joka tukee kehitysvammaisten työllistymistä ja työllistää heitä.

Matkasaippuakoteloiden tarkoituksena on se, että palasaippuan/-shampoon voi ottaa helpommin esimerkiksi uimahalliin tai matkalle mukaan. Saippuan ei tarvitse olla kuiva, kun sen voi kuljettaa heti käytön jälkeen suoraan kotelossa. Kätevä keksintö!Palasaippuat lievenät monelle aika tuttu juttu. Ne toimivat - kuten rakas ex-kämppikseni aikoinaan minua opetti - ihan perus käsien pesun lisäksi erityisen hyvin esimerkiksi säärikarvojen ajeluun. Toki kaikkeen muuhunkin kehon hygieniaan. Kolme Cosmeticsin Pure Original palasaippua on kosteuttavana saippuana hyvä vaihtoehto säärien ajeluun, sillä se tekee lopputuloksesta pehmeän ja tuntuu rauhoittavan arkaa ihoa.

Palashampoot lienevät suurelle yleisölle ehkä tuntemattomampi juttu. Kolme Cosmetics palashampoota vaahdotetaan käsissä ja levitetään kaikkialle hiuksiin. Tuote pesee hyvin puhtaaksi ja Kolme Cosmeticsin palashampoo, joka minulla oli testissä, on siis aktiivihiilipohjainen. Hiileen puhdistajana luotan, sillä esimerkiksi hampaiden puhdistuksessa minulla on jokapäiväisessä käytössä hiilipohjaisia tuotteita, jotka kyllä valkaisevat ja tuntunut pitävän pöpöt poissa. Siksi valitsin myös shampooksi hiilipohjaisen tuotteen.

Sain testiin Kolme Cosmeticsilta seuraavat tuotteet:

🌱 Travel Soap Case
Saippuakotelo, matka saippuakotelo, palashampoon ja palasaippuan säilyttäminen

🌱 Original Palasaippua Nettlemary
Luonnollinen palasaippua, kotimainen palasaippua

🌱 Palashampoo Teepuuöljy & Aktiivihiili
teepuusaippua hiuksille, teepuupalashampoo, palashampoo, sulfaatiton shampoo

🌱 Palasaippua Pure Original
Piparmintun ja eukalyptuksen tuoksuinen palasaippua käsille ja vartalolle

🌱 Luffa -saippua-alusta:
Palasaippuat kuivuvat helposti Luffa-sienisaippua-alustan päällä.
Heti kun avasin paketin, niin tuoksu teki vaikutuksen. Minun piti useampaan kertaan käydä haistamassa Nettlemarya (muistelen, että tuoksu tuli siitä) ennen kuin edes raaskin laittaa sitä vessaan käsisaippuaksi. Mainitsen tästä hieman haikeutta tuntien, sillä koronan jälkeen sekin tuoksu on kadonnut muiden mukana. Toivon, että hajuaisti palautuu vähitellen. Kolme Cosmetics -tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita. Ehkä juuri siksi tuoksu teki vaikutuksen. Se oli oikea tuoksu! Lue lisää täältä.

Ne ovat myös sulfaatittomia. Kuten olen usein aiemminkin mainitut, niin se on minulle tärkeää paitsi myrkyttömyyden myös sen takia, että käytän hiuksissa siloitusainetta, jonka vaikutusta sulfaatit heikentävät.

Kolme Cosmeticsin tuotteet ovat kauniita, raikkaita ja luonnollisia. Suosittelen kokeilemaan! ❤️ 

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia