Ja sitten iski konmari!

by Emiilia - 2/01/2022


Viime viikkoina olen taas kohdannut konmarittajan itsessäni. Ja niinpä kuin taikaiskusta osa romusta menee roskiin, osa kaatopaikalle, osa vaihtaa paikkaa, osa on tälläkin hetkellä kirpparilla myynnissä ja yhden kaapin myin tori.fi:ssä. Tilalle olen hakenut Ikeasta muutaman ehjemmän version. Ostin myös tori.fi:stä valkoisen kaapin ja Ikeasta siihen jalat. Tässä postauksessa kuvia prosessista.

Saattaisit pitää myös näistä

4 kommenttia

 1. Konmaritus on hyvä juttu (usein muuttavana olen huomannut, että jos tavara isoja huonekaluja lukunottamatta mahtuu perus henkilöautoon, niin silloin määrä on just sopiva), mutta EI! Eikai tuossa kaatopaikkakuvassa ole sinun heittämää tavaraa roskiin!? Sattuu sieluun nähdä tuo korkea tuoli tms. ja jakkara tuolla lumisateen alla kuvassa etualalla hieman oikealla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos viestistäsi :) Ei minun viemät jutut ei näe tässä. Otin tästä kuvasta vaan, koska siinä oli jotain kauniin rumaa. En tiedä. Siellä oli sumua ja kaatopaikka ja tuo lamppu. En saanut kännykällä kunnon kuvaa (harmitti niin, ettei ole kameraa mukana!), mutta tuossa minkä kuvan sain.

   Poista
  2. Tunnelma on kyllä hieno kuvassa! Samalla myös apea. Vähäinen - tai sanotaanko tarvittavan - materian määrä on hieno asia, mutta joskus ihmiset heittävät aivan käyttökuntoista roskiin, mikä harmittaa. Toisen romu on toisen aarre, pitää paikkansa. Tuostakin kasasta voisin juuri tuon tuolin/jakkaran ottaa :D Toisaalta ymmärrän, että kaupanteko on kyllä aika vaikeaa nykyään. Ostajia jonossa, vaan kuka sitten lopulta hakee vai hakeeko kukaan..

   Poista
  3. Olipas minun vastauksessa muuten paljon kirjoitusvirheitä. Kirjoitin taas kauhean nopeasti, mutta taisit silti ymmärtää, mitä tarkoitin 😅

   Poista