5G ja lastemme syöpäkokeet

by Emiilia - 11/23/2019

Meitä sanotaan vaikuttajiksi. Tänään aion vaikuttaa. Katson pientä tytärtäni silmiin ja mietin maailmaa, johon hänet synnytin. Lämmitin mikrossa tänään ruokaa. Hän on vieressä. Puhelin on 40 cm päässä hänestä. Tietokone vähän kauempana. Google-hauista löytyy lentojen varaussivustoja. Kuinka kaukana on lähin ydinvoimala? Missä suuret voimalinjat? Entä onko täällä lähistöllä tuulimyllyjä? Sähkökin säteilee. Kuinka monta röntgenkuvaa, lentomatkaa, kännykkää, sähkölinjaa, 3-, 4-, 5-, 6G-verkkoa on liikaa? Meidän suvussamme on ollut tapana kuolla sydän- ja verisuonitauteihin. Kuoletko sinä vauvani syöpään? Ehkä sinun sukupolvessasi kaikilla on sama kuolinsyy. Kultaseni, älä huoli. Äiti yrittää vaikuttaa.


En ole varma rakenteilla olevan 5G-verkon vaarallisuudesta. Aiheuttaako se syöpää tai DNA-muutoksia niin kuin sanotaan, en tiedä. Voi olla ihan huuhaata. Joka tapauksessa aiheesta ei ole tarpeeksi luotettavaa tutkimustietoa. Olen löytänyt monia eri lähteitä. Linkkejä alla. Joissain sanotaan, että 5G:n säteily tulisi vuosien varrella olemaan terveydelle hyvin haitallista. Jossain sanotaan, että ei sillä olisi merkitystä tai että se voisi olla jopa terveellisempää kuin aiemmat verkot, koska taajuus on eri. Ehkä ongelma olisi vain hyvin suurissa kaupungeissa. Minä en tiedä totuutta. Eikä taida tietää kukaan muukaan. Huomenna Helsingissä järjestetään mielenosoitus 5G-verkon pystyttämistä vastaan. Facebook-ryhmän perustaja luonnehti 5G-verkon pystyttämistä ihmiskokeeksi. No sitä se ainakin on. Emme tiedä tämän ihmiskokeen tulosta vielä moneen vuoteen. Kävin allekirjoittamassa adressin, kansalaisaloitteen, jossa vaaditaan aikalisää tutkimustulosten saamiseksi.

Tosiaan tarvitaan time-out. Ja mitä moneen muuhun jo paljon tutkittuun asiaan tulee, niin tarvittaisiin oikeasti myös toimia. En usko, että perheemme osallistuu mielenosoitukseen. Vilkkaan kaksivuotiaan ja vauvan kanssa mielenosoitus saattaisi olla lähinnä kaksivuotiaamme mielenosoitus rattaissa pysymistä vastaan. Yritän rauhanomaisempia keinoja, "vaikuttamista".

Ja hei vielä sananen nuorille, jos joku teistä sattuu tämän postauksen löytämään: Näihin asioihin ei pidä jäädä vellomaan. Ihminen on aina tehnyt itselleen tuhoisia valintoja ja tekee edelleen. Se saattaa tuntua voimattomalta, pelottavalta, ahdistavalta. Kuitenkin me voimme tehdä vain niin paljon kuin me voimme. Me voimme yrittää vaikuttaa ja kutsua muut vaikuttamaan, mutta sen jälkeen on ehkä hyvä päästää irti. Tee se, minkä arjessa voit, ja sen ulkopuolella jatka elämääsi. Ei ole tarkoitus lietsoa pelkoa vaan herättää meissä kaikissa ajatuksia ja tuoda tietoisuuteen.

Pidetään päivittäin mielessä keinot parantaa lastemme tulevaisuutta. Käykää allekirjoittamassa tuo kansalaisaloite (eka linkki)! Oli koko juttu huuhaata tai ei: Sen selvittämiseen tarvitaan lisää aikaa!

Kuva

Saa käyttää kampanjointiin, jonka tarkoituksena on hidastaa 5G-verkon rakentamista tutkimustulosten saamiseksi, kunhan kuvaan sisältyy linkki alkuperäiseen lähteeseen eli tähän blogiin ja postauksen.

Linkit

www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/4711

www.facebook.com/events/2450836545172439/

www.stuk.fi/aiheet/matkapuhelimet-ja-tukiasemat/matkapuhelinverkko/5g-verkon-sateilyturvallisuus

www.verkkouutiset.fi/5g-verkko-laajenee-suomessa-muualla-huolia-sateilysta/

www.kauppalehti.fi/uutiset/tutkijat-varoittavat-5g-verkko-on-terveysriski-eun-lykattava-rakentamista/79dcdb18-32b5-3cc1-850e-7f2d6a0e8894

yle.fi/uutiset/3-10810696

www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/9b7ff4d1-dec8-43a6-b991-ff2e2555decc

vastavalkea.fi/2019/11/21/5gn-vastainen-mielenosoitus-helsingissa-24-11-2019/?fbclid=IwAR1cAbruLb7NjV36fkM9do5Vo9nh7nIDbRu-A9kg7ne2W6FMK8oi3tA9fhw

www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sateilyturvakeskukseen-tulee-lahes-paivittain-kysymyksia-5g-verkon-turvallisuudesta-nain-stuk-vastaa-kansalaisten-huoleen-tarkoitus-on-suojella-vaestoa/7598448#gs.i1b2oz

www.emfacts.com/2019/11/danish-legal-opinion-concludes-5g-contravenes-human-and-environmental-laws/?fbclid=IwAR3RwOT7oeVFqJpjeM8VVLjRXYQJnIlcHyl_9ziz5jdGQ0ULyqQpFUsWLZQ

stop5g.fi/?fbclid=IwAR045J55JTgdDZEtRWCQuLB0ZNNTOS5BoLhT_IggsIJKfhfR_5KxDgJvh9o

Saattaisit pitää myös näistä

2 kommenttia

 1. Hienoa että porukkka alkaa heräillä!
  En halua olla elämäsi konsultti mut senverran voin mikrojen säteilyvuodoista sanoa että yhdenkään mikron vuototaso ei ole mahtunut käyttämäni (Gigahertsin) mittarin normiasteikolle. (2000 mikrovattia/neliömetri)
  Monet ovat ostaneet hienoja ja uusia laitteita uskoen myyjien väittämiä että vuotoa ei tapahdu! Tykkäävät kyttyrää kun näytän ettei mahdu asteikolle!

  Kiitotset tekstistäsi ja linkeistä, sekä ihanasta kuvassta! Hänellä on synapsit vielä auki, silmistä näkee taivaan!
  Kokemuksistaan rakentuu hermoverkosto lopuiäksi, toivomme että se saisi tapahtua häiriöittä.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, meidän mikroa mietin usein. Se on ihan hyvänmerkkinen, mutta mieheni on löytänyt sen kirpparilta jo monta vuotta sitten. Sanovat, että mikro pitäisi pystyä testaamaan silleen, että pistää kännykän sisään ja lukuun kiinni (ei tietenkään mikroa päälle!!!) ja soittaa toisella kännykällä siihen kännykkään. Jos se soi, niin mikrosta pitäisi hankkiutua eroon. Joo, kännykkä on soinut kyllä molemmissa mikroissa, joita olen testannut...

   Ja kiitos kommentistasi :)

   Poista