Mun paheksuttu tapa tehdä Instagramia -podcastjakso

by Emiilia - 4/08/2020

Season 1, episode 1. Unelma5-podcastin ensimmäinen jakso ulkona. Otsikolla: Mun paheksuttu tapa tehdä Instagramia. Tämä jakso pureutuu siihen, kuinka selitän, miksi olen omaksunut tietyn pahennusta herättäneen lähestymistavan Instagramin tekemiseen. Kuuntele podcast, niin tiedät minkä!

Podcastiin pääset käsiksi tästä:


Tässä vielä linkki Spotifyhin: 

Tämän julkaiseminen vähän jännittää, koska aihe on eräissä piireissä aika kiistelty. On myös jännittävää antaa oikeasti oma ääni ihmisten kuuluville. Aina myös se pelottaa, että missä vaiheessa yhä enemmän porukkaa rupeaa tunnistamaan minut kaiken takana. Minun muutamasta kaverista on tullut sometähtiä, jotka todellakin tunnistetaan kadulla, ja sitä en halua. En myöskään halua saattaa itseäni siihen asemaan, etten voisi enää vapaasti kirjoittaa perheeni asioita. En haluaisi sensuroida sitä osaa blogista, jonka tarkoituksena on olla vertaistukena muille. Salaan blogia ennen kaikkea omalta perheeltäni, mikä kuulostaa aika pahalta, kun sen sanoo ääneen. Mieheni ja muutama ystävä tietää blogista.

Joka tapauksessa päätin ottaa mukaan jälleen uuden sivutuotteen, uuden kanavan, jolla promota tätä blogia. Pyrin pitämään lähtökohtaisesti koko homman sellaisena, että kaikki muut kanavat osoittavat tänne. Kirjoittaminen on minun intohimoni enkä tosiaankaan halua tehdä tätä joku muu asia edellä. Muut kanavat on blogin mainoskanavia, ei toisin päin.

Saattaisit pitää myös näistä

0 kommenttia